Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Τι θα καταθέσει ο Στίγκας στον Αρειο Πάγο


Στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη καταθέτει αυτή την ώρα ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, για όσα είπε περί «Δον Κορλεόνε» και «Greek Mafia» στη Βουλή, «φωτογραφίζοντας» τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Στίγκας προσήλθε με το συνήγορο του, καθώς κλήθηκε από την Εισαγγελέα Α.Π. Γεωργία Αδειλίνη, η οποία θα διενεργήσει η ίδια προκαταρκτική έρευνα, γιά την υπόθεση.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο πρόεδρος του κόμματος την περασμένη Πέμπτη 31 Αυγούστου, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τις πυρκαγιές, ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του, με αφορμή την απουσία σύσσωμης της ΚΟ από τα έδρανα: «Οι κύριοι που λείπουν σήμερα είναι καθοδηγούμενοι και ποδηγετούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα. Το λέω με το θάρρος της γνώμης μου. Τα κέντρα αυτά παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε».

Το τι ακριβώς θα πει στη Γεωργία Αδειλίνη, μόνο ο ίδιος γνωρίζει, καθώς χθες με ανακοίνωσή του ανακάλεσε τις εκφράσεις που χρησιμοποίησε, γνωστοποιώντας ότι δέχεται πίσω στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών τους τρεις διαγραφέντες βουλευτές του Γιάννη Δημητροκάλλη, Γιάννη Κόντη και Χάρη Κατσιβαρδά.

«Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας», τόνισε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του.