Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Πλημμυροπαθής ο διαιτητής Θανάσης Τζήλος και ποδοσφαιριστές!

https://www.eleftheria.gr/%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82/item/346728-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CF%82-%CE%BF-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%AE%CE%BB%CE%BF%CF%82.html

Από την κακοκαιρία «Daniel» δεν γλίτωσε κανένας και, μεταξύ άλλων, θύμα έπεσε και ο διαιτητής Super League 1 Θανάσης Τζήλος, αφού η οικογένειά του υπέστη τη μήνη της πλημμύρας στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης.

Ο φακός του Βασίλη Ντάμπλη χθες τον «συνέλαβε» με τους γονείς του πηγαίνοντας με βάρκα να δούνε τις ζημιές του σπιτιού τους.

Όπως πληροφορηθήκαμε, το υπόγειο είναι γεμάτο νερά, κάτι που δημιούργησε τεράστια καταστροφή σε ό,τι υπήρχε μέσα, ενώ είναι πολύ δύσκολη η άντληση των υδάτων. Στο ισόγειο του σπιτιού το νερό έφτασε περίπου στους 25 πόντους.

Όσο για τις προβλέψεις του για την επιστροφή των γονέων του στο σπίτι, αυτή προβλέπεται για το… Πάσχα, με δεδομένο ότι τον χειμώνα οι συνθήκες δεν θα επιτρέπουν τον καθαρισμό και κυρίως το στέγνωμα από οποιαδήποτε εργασία επισκευής.

Τις καταστροφικές συνέπειες του «Daniel» έζησαν και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, όπως ο Μάριος Μπλέντι που αγωνίστηκε σε Ηρακλή Λάρισας, Ομόνοια, ΠΑΟ Αβέρωφ. Ο αδελφός του, Μούτσα Μπλέντι, παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ που μένει στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης, μας λέει: «Η καταστροφή ήταν απόλυτη. Το υπόγειο του σπιτιού μας πλημμύρισε, το νερό στο σπίτι έφτασε στους ογδόντα πόντους, τα πάντα καταστράφηκαν. Ζούσα με τη γυναίκα μου, δυστυχώς περιμένουμε τώρα την ενίσχυση της πολιτείας. Θα δούμε τον τρόπο που θα διεκδικήσουμε από τους αρμόδιους τις αποζημιώσεις. Ευτυχώς η οικογένειά μου μένει στη Λάρισα και εγκαταστάθηκα προσωρινά εκεί. Πήγαμε είδαμε σήμερα (σ.σ. χθες) το σπίτι μου για να αρχίσουμε να κάνουμε καταγραφές και να δούμε τι θα περισώσουμε».

Το δράμα της Λάρισας δεν κάνει διαχωρισμό...