Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Η ΕΠΟ "ξεπλένει" τους στοιχηματζήδες και τιμωρεί ακριτικά σωματεία επειδή δεν βρίσκουν πτήσεις προς Μύκονο!


Ένα ακριτικό ποδοσφαιρικό σωματείο από τη Λέσβο, ο Αετός Λουτρών, εκθέτει την ΕΠΟ με αδιάσειστα επιχειρήματα.

Το τιμώρησαν με τον πιο αυστηρό τρόπο (-10 βαθμοί και πρόστιμο), επειδή δεν κατάφερε να βρει αεροπορικά εισιτήρια, γιά να ταξιδέψει στη Μύκονο, μεσούσης της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου!

Την ίδια στιγμή η Ομοσπονδϊα σκαρφίζεται νομικά τεχνάσματα, για να "ξεπλύνει" τους απατεώνες του στοιχήματος και τις διεφθαρμένες ομάδες.

Ιδού η ασύλληπτη ταλαιπωρία του Αετού Λουτρών, η εγκληματική αδιαφορία της ΕΠΟ και η αδιανόητη επίδειξη αλαζονείας και αυστηρότητας:

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομάδας, ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Νικόλαος Σπανός και ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ελπιδοφόρος Κων. Λέλεκας, τα γεγονότα έχουν ως εξής:

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Την 11/8/2023, πραγματοποιήθηκε μέσω δημόσιας τηλεοπτικής κάλυψης η κλήρωση των αγώνων της 1ης και της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-24.

Στην κλήρωση της 1ης φάσης και στην 4Η ζώνη η ομάδα μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ στην έδρα της (Νήσος ΜΥΚΟΝΟΣ) και ορίσθηκε αρμοδίως από την ΕΠΟ η ποδοσφαιρική συνάντηση να πραγματοποιηθεί την 27/8/23 σε δέκα έξι (16) δηλαδή μέρες από την ημερομηνία της κλήρωσης.

ΑΜΕΣΑ ο Σύλλογός μας, ξεκίνησε αγώνα ανεύρεσης εισιτηρίων μετάβασης και επιστροφής, καθώς επίσης σε αναζήτηση στέγης για τις διανυκτερεύσεις, που θα απαιτούνταν.

Δεδομένου όμως της καλοκαιρινής περιόδου, δεδομένης της ημερολογιακής συγκυρίας (Μήνας Αύγουστος), του γεγονότος ότι η ΜΥΚΟΝΟΣ, αποτελεί δημοφιλή προορισμό, όχι μόνο των Ελλήνων, αλλά και ολόκληρου του πλανήτη και λόγω του ότι το νησί της ΜΥΚΟΝΟΥ, τον μήνα Αύγουστο, βρίσκεται στο απόγειο της τουριστικής περιόδου, στάθηκε ΑΔΥΝΑΤΗ, τόσο η ανεύρεση (Ακτοπλοϊκών - αεροπορικών), όσο και η εξασφάλιση στέγης για διανυκτέρευση, ακόμη και με πολύ υψηλό κόστος.

Μετά από 3 ημέρες προσπαθειών (άκαρπων, δυστυχώς), αποστείλαμε την 13/8/23, το υπ’ αριθμ. 60/ 13-8-23 Έγγραφό μας προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ/ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ/ ΤΜΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, με το οποίο αναλύσαμε την αδυναμία εξεύρεσης μέσου μετάβασης επιστροφής, αλλά και στέγης διανυκτέρευσης, ζητήσαμε τον επανακαθορισμό νέας ημερομηνίας, μετά την 5/9/23, όπου υπήρχε μικρή πιθανότητα εξασφάλισης εισιτηρίων και ίσως να μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε και την πολυπόθητη στέγη.

Οι προσπάθειες όμως δεν σταμάτησαν, κινητοποιώντας ότι γνωστούς και φίλους ή ανθρώπους που θα μπορούσαν να μας δώσουν χέρι βοήθειας στο πρόβλημα. Δυστυχώς δεν καρποφόρησαν οι προσπάθειες αυτές και επανήλθαμε με νέο έγγραφο (Υπ’ αριθμ. 62/ 17/8/23), επίσης προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ/ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ/ ΤΜΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, αναφέροντας εκ νέου την ΑΔΥΝΑΜΙΑ εξεύρεσης μέσου μετακίνησης και διαμονής, ζητώντας εκ νέου τον επανακαθορισμό νέας μεταγενέστερης ημερομηνίας πραγματοποίησης του εν λόγω ποδοσφαιρικού αγώνα.

Στη συνέχεια, ο σύλλογός μας (Ο Πρόεδρος μας κ. Νικόλαος Σπανός), δέχθηκε τηλεφωνική επικοινωνία από τον Γεν. Αρχηγό της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ κ. Πέτρο Γιαβρούτα, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να συναινέσει η ομάδα μας στην πραγματοποίηση της ποδοσφαιρικής συνάντησης στο γήπεδο ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, αφού η ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ, βρισκότανε στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ για την εκτέλεση της Προαγωνιστικής προετοιμασίας και δεν μπορούσαν και οι ίδιοι, να εξασφαλίσουν εισιτήρια μετάβασης στο νησί της ΜΥΚΟΝΟΥ.

Το ΔΣ της ομάδας μας, γνωρίζοντας πόσο δύσκολη (ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ) ήτανε η εξεύρεση εισιτηρίων (Ακτοπλοϊκών - αεροπορικών), αφού και εμείς για διάστημα 10 ημερών περίπου, δεν βρίσκαμε κάτι ελπιδοφόρο, προφορικά συναινέσαμε (πάντοτε προφορικά) να γίνει ο αγώνας στην Φθιώτιδα, θεωρώντας ότι θα είναι πιο εύκολη η αναζήτηση και τελικά εξεύρεση εισιτηρίων μετάβασης στην Αθήνα και από εκεί, οδικώς στην Φθιώτιδα. Δυστυχώς όμως, δεδομένου και του γεγονότος ότι το νησί της Λέσβου, τον μήνα Αύγουστο σφύζει από θρησκευτικό τουρισμό, λόγω του εορτασμού του 15Αυγουστου (Υπάρχουν 2 εκκλησίες που γιορτάζουν με πανελλήνια προσέλευση πιστών), πάλι συναντήσαμε την ίδια δυσκολία εξεύρεσης μεταφορικού μέσου, προς Αθήνα (Ακτοπλοϊκώς και αεροπορικώς), για την ημερομηνίες 26, 27, 28 Αυγούστου.

Ο προαναφερόμενος ποδοσφαιρικός αγώνας, είχε δε επανακαθορισθεί να γίνει την 28/8/23 (μια μόλις ημέρα μετά τον αρχικό καθορισμό 27/8/23), στην Φθιώτιδα.

Την 22/8/23 (δηλαδή 5 μέρες μετά τις δεύτερες προσπάθειες μας για εξεύρεση λύσης, στο πρόβλημά μας), και εφόσον απόβηκαν άκαρπες οι αναζητήσεις μας, μέσω ταξιδιωτικών γραφείων, ταξιδιωτικών εταιριών (Αεροπορικών - ακτοπλοϊκών), αποστείλαμε το υπ’ αριθ. 65/ 22-8-23 έγγραφό μας, με το οποίο ενημερώσαμε (εισέτι) την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ/ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ/ ΤΜΗΜΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ, για την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε και ζητήσαμε για μια ακόμη φορά να καθορισθεί η προαναφερόμενη ποδοσφαιρική συνάντηση σε ημερομηνία, μετά την 10/9/23, όπου και μπορούσε η ομάδα μας, να εξασφαλίσει μέσο μετακίνησης.

Την 25/8/23, μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Νικόλαος Σπανός, από τον εντεταλμένο υπάλληλο της ΕΠΟ κ. Αποστολίδη, ο οποίος μας ζήτησε την εκ νέου αποστολή εγγράφου, που όμως τώρα να μην ζητάμε τον επανακαθορισμό σε μεταγενέστερο χρόνο του παιχνιδιού, αλλά να ζητάμε την ΜΑΤΑΙΩΣΗ, τονίζοντάς μας όμως ότι δεν θα είναι σε βάρος μας, αφού ουδέποτε εκφράσαμε την άρνηση μας για να παρευρεθεί ο σύλλογος μας στη ποδοσφαιρική συνάρτηση (χωρίς δηλαδή διοικητικές και πειθαρχικές κυρώσεις), για την 1Η φάση του κυπέλλου Ελλάδας.

Αποστείλαμε την ίδια μέρα το υπ’ αριθμ. 66/ 25-8-23 έγγραφο μας, με το οποίο ζητάγαμε την ΜΑΤΑΙΩΣΗ που μας προτάθηκε από τον υπάλληλο της ΕΠΟ, όμως έχοντας την θέληση να χάσουμε το παιχνίδι στο γήπεδο και όχι στα «χαρτιά, ζητούσαμε και πάλι τον επανακαθορισμό σε ημερομηνία που θα μπορούσε η ομάδα να ταξιδέψει.

Ο Προέδρος μας, δέχθηκε νέο τηλεφώνημα από τον ίδιο υπάλληλο της ΕΠΟ (κ. Αποστολίδης), με το ποιο πληροφορήθηκε ότι η 2η παράγραφος που είχαμε στο έγγραφό μας και ζητούσαμε τον καθορισμό νέας ημερομηνίας για το παιχνίδι, του δημιουργούσε πρόβλημα στο ενημερωτικό που θα έπρεπε να προωθήσει ανωτέρω και πως έπρεπε να προβούμε σε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ αποστολής του προσφερόμενου εγγράφου, απαλείφοντας όμως την 2Η παράγραφο που ζητούσαμε την διεξαγωγή του παιχνιδιού σε νέα ημερομηνία, πράγμα και το οποίο πράξαμε. Στο τηλεφώνημα αυτό, μας τονίσθηκε πάλι, ότι δεν θα είχε πειθαρχικές επιπτώσεις στον σύλλογό μας, η ματαίωση του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια λάβαμε ηλεκτρονικά (να σημειωθεί ήταν το πρώτο έγγραφο που μας απέστειλε η ΕΠΟ, αναφορικά με την υπόθεση, προφανώς για να υπάρχουν αποδεικτικά των παραπάνω γεγονότων) γνώση του υπ’ αριθμ. 19934_2023/ 29 8-23 Εγγράφου ΕΠΟ/ Εκτελεστικού Διευθυντή, με το οποίο μας κοινοποιήθηκε η κλήση σε γραπτή ή προφορική απολογία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής, στα γραφεία της ΕΠΟ, αναφορικά με την ματαίωση αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ΓΠΣ, που είχε οριστεί για 28.8.2023, ώρα 17.00, στο δημοτικό γήπεδο Μακρακώμης Φθιώτιδας «ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΙΑΝΝΕΛΟΣ»

Προβήκαμε ΑΜΕΣΑ στην αποστολή του ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ηλεκτρονικά, μιας και δεν μπορούσαμε (λόγω έλλειψης μέσου και εισιτηρίων, να δηλώσουμε αυτοπρόσωπη παρουσία στην εκδίκαση), εξιστορήσαμε την πορεία των γεγονότων, περιμένοντας (και έχοντας λάβει τις διαβεβαιώσεις του κ. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, αλλά και του Προέδρου της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ, κ. ΔΑΝΙΗΛ, για την ΜΗ ΛΗΨΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ από την Πειθαρχική λόγω ΜΗ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ) την ΜΗ ΤΙΜΩΡΙΑ μας.

Δυστυχώς όμως η Πειθαρχική, μη λαμβάνοντας (κατά την άποψη μας) υπόψη τα δικαιολογητικά, όπως φαίνεται και στην ανάλυσή του σκεπτικού και αποφατικού της απόφασης.

1) Ειδικότερα αναφέρει και λαμβάνει υπόψιν την παράγραφο 45 του ΚΑΠ Ιουνίου 2023 («Απαγορεύεται η παραίτηση των ομάδων από τη συμμετοχή τους στη διοργάνωση του Κυπέλλου ή η αποχώρησή τους ή η μη συμμετοχή τους σε συγκεκριμένο αγώνα………………. υφίσταται σωρευτικά τις κατωτέρω κυρώσεις, που της επιβάλλονται με απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο), ΜΗ λαμβάνοντας καθόλου υπόψιν της, την σοβαρή αιτιολογία που εκφράστηκε με 4 έγγραφά μας, πριν την διενέργεια του αγώνα, ΜΗ ΕΞΕΡΕΥΣΗΣ μέσου μετακίνησης και διαμονής και δεν λογίστηκε ως ΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ η μη εξεύρεση μέσου μετακίνησης (Και στην υποβαλλόμενη αλληλογραφία, αλλά και στο απολογητικό υπόμνημα υπήρχαν αντίγραφα από ταξιδιωτικό γραφείο και επίσης αντίγραφα από τις επίσημες ιστοσελίδες κράτησης και αγοράς εισιτηρίων αεροπορικών και ακτοπλοϊκών εταιρειών, για τις εν λόγω ημερομηνίες 26-27-28/ 9/23).

3) Στην παράγραφο 3 του σκεπτικού της απόφασης, αναφέρεται ότι ( με ανακοίνωση της ΕΠΟ, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα EPO.GR στις 13.07.2023, ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες αγώνων του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-2024 έως και τον Τελικό που αποφασίσθηκαν στην συνεδρίαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της 06.06.2023 και εγκρίθηκαν με την από 15.06.2023 απόφαση της Ε.Ε./ Ε.Π.Ο. (Νο 52/2023), θεωρώντας ότι η ματαίωση του συγκεκριμένου αγώνα, έγινε ΜΕ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ της ομάδας, αφού, όπως αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης, η ομάδα γνώριζε από 13/7/2023, και δεν αποτελεί λόγο ανωτέρας βίας η μη εξεύρεση εισιτηρίων.


ΣΚΟΠΙΜΑ όμως δεν λαμβάνει υπόψιν ότι ο προορισμός τα ΜΥΚΟΝΟΥ, προέκυψε μετά την κλήρωση της 11/8/23 και ότι προηγούμενα αυτής της ημερομηνίας ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ δεν θα μπορούσε να «εξασφαλίσει» εισιτήρια, αφού ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΚΛΗΡΩΝΟΤΑΝΕ. Άρα κατά την άποψή μας, ΣΚΟΠΙΜΑ η Πειθαρχική αναφέρει μεν το γεγονός των από νωρίς καθαρισμένων ημερομηνιών τέλεσης των αγώνων της 1 ης φάσης, ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ όμως να λάβει υπόψιν της, την ημερομηνία κλήρωσης (11/8/23) και του πρώτου εγγράφου μας (13/8/23) (συσχετισμός μόλις 2 ημερών) που αναφέραμε στην ΕΠΟ το πρόβλημα. Καταλογίζει στην ομάδα μας την υπαιτιότητα, αλλά δεν αναγνωρίζει καθόλου την ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ενεργειών μας, που αποδεικνύονται με την αλληλογραφία και την ανά 3 μέρες περίπου ενημέρωση της ΕΠΟ).

3) Δεν αναφέρεται πουθενά στο σκεπτικό της απόφασης, ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ενημερώθηκε η ομάδα ΕΓΓΡΑΦΩΣ (όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς αλληλογραφίας φορέων), ούτε για την πορεία και αποτέλεσμα των αιτιολογήσεων που αναφέραμε στα έγγραφα μας (ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ), ούτε ενημερώθηκε ποτέ η ομάδα ΕΓΓΡΑΦΩΣ για την αλλαγή της τοποθεσίας τέλεσης του αγώνα. Σύμφωνα όμως με την ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στην διαδικασία του Κυπέλλου Ελλάδας, που κατέθεσε η ομάδα μας (όπως και όλες οι ομάδες που συμμετείχαν στην διαδικασία αυτή), παράγραφος 2, έπρεπε να καταχωρήσουμε 2 γήπεδα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως γηπεδούχες έδρες. Δεν λήφθηκε λοιπόν ποτέ υπόψιν, ότι η ομάδα της ΜΥΚΟΝΟΥ, δεν είχε καταχωρήσει στην επίσημη δήλωση συμμετοχής το εν λόγω γήπεδο ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ και τυπικά η ΕΠΟ δεν θα έπρεπε να ορίσει το παιχνίδι σ΄ αυτό το γήπεδο, αλλά πολύ περισσότερο να ενημερώσει εγγράφως για την αλλαγή της έδρας, σε τόσο διαφορετικό προορισμό.

4) Επίσης δεν λήφθηκε καθόλου υπόψιν της Πειθαρχικής, ότι την προαναφερόμενη ημερομηνία (28/8/23), στην περιοχή της ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ υπήρχε πυρκαγιά και εκ των πραγμάτων έπρεπε να αναβληθεί το παιχνίδι (Αυτός και είναι λόγος ανωτέρας βίας).

Για λόγους όμως που μόνο η ΕΠΟ γνωρίζει (Αρμόδιος Πρόεδρος Κυπέλλου και Αρμόδιος υπάλληλος), διαβεβαιώνανε τον Πρόεδρο της Ομάδας (Νίκο Σπανό), ότι να ζητήσουμε την ματαίωση και ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ στην ομάδα, αρκεί να μην πάνε πίσω οι ημερομηνίες τέλεσης αγώνων και ΕΚΤΕΘΕΙ η Επιτροπή. Σκοπιμότητα εξυπηρέτησης συμφερόντων και υπέρ ποιου;;; η ομάδα δεν μπορεί να γνωρίζει.

Ο ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ ξέρει μόνο να παίζει και να κερδίζει-χάνει στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.

Η επιβολή εξουθενωτικής ποινής 2.000 ευρώ και αφαίρεση 5 βαθμών για φέτος και 5 του χρόνου, από την προσπάθεια που καταβάλουμε κάθε χρόνο, να παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό σύνολο ποδοσφαιρικό, είναι μακριά από την λογική και την πρακτική μας, χρόνια τώρα. Η ομάδα εδώ και 5 χρόνια, παρουσιάζεται αγωνιστικά στο γήπεδο, κατακτά την ευαρέσκειά των φιλάθλων, αλλά και των αντιπάλων ομάδων και σε καμία περίπτωση δεν αποφεύγει την προσπάθεια στο γήπεδο. Η μακρά ιστορία του συλλόγου το καταμαρτυρά. Γνωρίζοντας από την αρχή τις πειθαρχικές διαστάσεις που θα είχε η άρνησή μας καθόδου για την προαναφερθείσα ποδοσφαιρική συνάντηση (αλλά ξεγελασμένοι από τις διαβεβαιώσεις της ΕΠΟ, δια των αρμοδίων της οργάνων), συναισθανόμενοι της μεγάλης κληρονομιάς του ιστορικού συλλόγου μας, σας γνωρίζουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ήταν πρόθεσή μας να αποφύγουμε την πραγματοποίηση της ποδοσφαιρικής συνάντησης, ούτε ομοίως πρόθεση ήταν να αποφύγουμε τα έξοδα της προσπάθειας αυτής. Εξάλλου, από μια μικρή μελέτη του αρχείου της ΕΠΟ, διαπιστώνει κανείς πως για 4 χρόνια τώρα η ομάδα μας, προσπάθησε τα ΜΕΓΙΣΤΑ, συμμετέχοντας σε ποδοσφαιρικές συναντήσεις πανελληνίου επιπέδου, επιτυχία. )Αρχικά την αγωνιστική περίοδο 2018-19 (Περίοδος COVID) όπου στο λειψό λόγω Covid πρωτάθλημα, η ομάδα μας συμμετέχοντας στο 8Ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, πραγματοποίησε αξιοθαύμαστη πορεία, ταξίδεψε όπου απαιτήθηκε δίχως προβλήματα.

4)Ομοίως τις επόμενες χρονιές τόσο ως πρωταθλητής της ΕΠΣ Λέσβου, συμμετείχε στους αγώνες πρόκρισης στην Γ’ Εθνική (2020-21 και 2022-23), όσο και στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας, ως κυπελλούχος της ΕΠΣ Λέσβου, πέρυσι με την ομάδα του ΑΛΜΥΡΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και φέτος διακαής πόθος μας, ήταν μια αξιόλογη παρουσία και στην φετινή διαδικασία.

Δυστυχώς όμως οι συγκυρίες που μας υποχρέωσαν να μην εξασφαλίσουνε εισιτήρια και γενικότερα μέσου μετακίνησης, μας οδήγησαν στην δυσμενή θέση, να μην κατορθώσουμε να βρεθούμε στον αγωνιστικό χώρο, όταν χρειάσθηκε.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο –

Ο ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ Νικόλαος Σπανός

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ελπιδοφόρος Κων. Λέλεκας