Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

ΑΠΟΨΕ στη "ΔΙΚΗ": Τι έδειξαν τα δύο πρώτα ντέρμπι + Ο γρίφος με τους ξένους διαιτητές + Όσα αλλάζουν στο πρωτάθλημα των φτωχών + Πως απέφευγαν τους ελέγχους οι στοιχηματζήδες


Η "Δίκη στο Open", στη νέα εποχή.

Το μακροβιότερο talk show, σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open.

Η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων, δίνει πάλι τον τόνο, για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τα πρώτα μεγάλα ντέρμπι της σεζόν: ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Άρης - Στο studio ένας ζωντανός θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου που φόρεσε τη φανέλα και της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, ο Τάκης Νικολούδης - Μαζί του ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος σχολιάζει το classico της Τούμπας και ο πρώην ρέφερι Μιχάλης Τσινιάρης αναλύει τον γρίφο με τους ξένους διαιτητές.

ΕΡΕΥΝΑ: Τι αλλάζει στο πρωτάθλημα των φτωχών - Απαντά σε όλα τα ερωτήματα ο νέος πρόεδρος της Super League 2 Πέτρος Μαρτσούκος.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ανοίγουν τραπεζικοί λογαριασμοί για το σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού - Πως οι εμπλεκόμενοι απέφευγαν τους ελέγχους - Συζητούν: Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού Χάρης Τσιλιώτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα.

Τριάντα έξι χρόνια "Δίκη", με όλο το αθλητικό παρασκήνιο.

Σήμερα, στις 9 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του Open. Και σε μαγνητοσκόπηση, μετά τα μεσάνυχτα, στο Ανοιχτό Κανάλι.