Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Στην Εισαγγελέα Αρείου Πάγου ο Στίγκας


Μόνος του, χωρίς συνοδεία βουλευτών του κόμματος του, προσήλθε στον Αρειο Πάγο ο Πρόεδρος των "Σπαρτιατών" Βασίλης Στίγκας, προκειμένου να συνεχίσει την κατάθεση του, στο πλαίσιο της έρευνας, που διενεργεί η Δικαιοσύνη μετά τις δηλώσεις του για "Greek Mafia" και "Koza Nostra"!

Ο κ. Στίγκας καταθέτει στην Ανώτατη Εισαγγελέα Γεωργία Αδηλίνη, η οποία διενεργεί προσωπικά προκαταρκτική εξέταση, για της δηλώσεις του Προέδρου των Σπαρτιατών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην πρώτη του κατάθεση ο κ. Στίγκας, παρά το ότι, έμεινε περισσότερο από τρεις ώρες στο γραφείο της Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, δεν είχε ξεκαθαρίσει το τοπίο, για όσα είχε πει, κάνοντας λόγο αόριστα ότι, όσα είπε, δεν αφορούσαν βουλευτές του, αλλά πρόσωπα εκτός κόμματος και κάποιους δημοσιογράφους, στους οποίους - όπως υποστήριξε - αναφερόταν.

Απέδωσε μάλιστα τις αντιφάσεις στην κατάθεση του, με όσα είπε στις δηλώσεις του στο ότι, ήταν ταραγμένος από τις δηλώσεις βουλευτών του, για τη διενέργεια συνεδρίου καθώς επίσης και στο ότι, τον άφησαν μόνο του στη Βουλή.

Η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου αναμένεται να συνεχίσει την εξέταση μαρτύρων.