Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Στοιχεία - φωτιά για τον καπετάνιο του Blue Horizon και το θάνατο του Αντώνη!


Στοιχεία - φωτιά προκύπτουν από την προανάκριση του Λιμενικού., για το αδιανόητο και απάνθρωπο περιστατικό, με το θάνατο του 36χρονου Αντώνη, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon τον πέταξαν στη θάλασσα στο λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες λιμενικοί, που επελήφθησαν του περιστατικού, μετά το σήμα που δόθηκε να επιστρέψει το πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά, φέρονται να έχουν μιλήσει στις καταθέσεις τους, γιά απερίγραπτη συμπεριφορά του καπετάνιου, μετά το περιστατικό, που τον εκθέτει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων οι λιμενικοί φέρονται να έχουν πει ότι, όταν ανέβηκαν στο πλοίο μετά το θάνατο του 36χρονου Αντώνη, γιά να συλλάβουν τον καπετάνιο, όχι μόνον δεν τους άνοιξε την πόρτα στο χώρο όπου βρισκόταν, αλλά τους άφησε να περιμένουν πολλή ώρα.

Λένε μάλιστα ότι, βγήκε κάποιο άλλο μέλος του πληρώματος και όχι ο ίδιος και επιπλέον πως εκεί που περίμεναν οι λιμενικοί, έσβησαν και τα φώτα!

Συγκλονιστικός είναι ο αριθμός των επιβατών, που ζήτησαν να καταθέσουν, μόλις επέστρεψε το πλοίο στον Πειραιά, ενώ κάποιοι εκτός από την πολύτιμη μαρτυρία τους, παρέδωσαν και βιντεοληπτικό υλικό.

Σύμφωνα επίσης με τις ίδιες πηγές, εξακολουθούν να κρατάνε σκληρή στάση, αρνούμενοι να απολογηθούν.

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από κοινού αντιμετωπίζουν ο πλοίαρχος και τα τρία μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, που φέρονται ότι, έσπρωξαν τον 36χρονο επιβάτη έξω από το πλοίο, με αποτέλεσμα τον θάνατό του, χθες στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, διερευνώνται και ευθύνες λιμενικών!

Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Αικατερίνη Παππού, η οποία έχει επιληφθεί της υπόθεσης, δεν έχει λάβει ακόμη ολόκληρη τη δικογραφία, καθώς συνεχίζεται η προανάκριση, για το πρωτοφανές και απάνθρωπο περιστατικό, με πρωταγωνιστές μέλη πληρώματος της Blue Horizon, που έριξαν στη θάλασσα τον 36χρονο επιβάτη, ενώ τον άφησαν αβοήθητο να πνίγεται και το πλοίο αναχώρησε σαν να μη συμβαίνει τίποτα.