Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Αντρίκια εξήγηση...


Τζώρτζογλου για Αυγενάκη: "Δεν θέλω να μιλήσω γιατί τον πεσμένο δεν τον χτυπάμε ποτέ..."


Kατα την διάρκεια της χθεσινής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣ Ηρακλείου και στην συζήτηση για τον οικονομικό απολογισμό, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στα οικονομικά προβλήματα των σωματείων. 

Μάλιστα από τον εκπρόσωπο του Εργοτέλη κ. Μπροκαλάκη, τέθηκε στον Πρόεδρο της ΕΠΣΗ, τον κ. Τζωρτζογλου, το αίτημα από την νέα θέση που θα έχει στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ώστε να βοηθήσει οικονομικά τα ερασιτεχνικά σωματεία, αφού δεν υπάρχει σήμερα ανάλογο ενδιαφέρον από την κεντρική πολιτεία και την Ομοσπονδία.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης και ενώ η συζήτηση ήταν για το Μητρώο και τα οικονομικά προβλήματα, συζητήθηκε από κάποιους παράγοντες και το θέμα των ημερών, με την χειροδικία του κ. Αυγενάκη στο Αεροδρόμιο της Αθήνας, που επέφερε την διαγραφή του. Ο κ. Τζώρτζογλου δεν ήθελε από την δική του πλευρά με τίποτα να συζητήσει το επίκαιρο θέμα του κ. Αυγενάκη και όταν πήρε το λόγο είπε τα εξής:

"Γνωρίζετε όλοι ότι με τον κ. Αυγενάκη, όταν ήταν στην παντοδυναμία ως υπουργός Αθλητισμού, ήταν γνωστές οι κόντρες μας, ήταν γνωστή η διαφορά φιλοσοφίας μας και η αυστηρή κριτική που του έκανα... Σήμερα όμως ο κ. Αυγενάκης είναι πεσμένος... Δεν είναι όπως τότε που ήταν παντοδύναμος... Και ακολουθώ μια συμβουλή που ο πατέρας μου, μου είχε δώσει... Όπως μου έλεγε: "Παιδί μου τον πεσμένο δεν τον χτυπάμε ποτέ". Δεν θέλω λοιπόν σήμερα σε αυτήν την Γενική Συνέλευση, ούτε να σχολιάσω περισσότερο, ούτε να χαρακτηρίσω την πράξη του κ. Αυγενάκη, καθώς είναι πεσμένος".