Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Παρόντες και από τον αθλητισμό στη χτεσινή εκδήλωση με Σαμαρά - Καραμανλή!


Και ο αθλητισμός έδωσε το παρόν στη χτεσινή εκδήλωση στο Πολεμικό Μουσείο, με τις ομιλίες των δύο πρώην Πρωθυπουργών Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη "ΟΙ ΑΠΟΡΡΗΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ  ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ".

 Ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΑΕ και εκδότης της εφημερίδας "Η ΑΠΟΨΗ", Βίκτωρ Μητρόπουλος, ο οποίος συνδέεται στενά με τον Αντώνη Σαμαρά, ήταν από τους πρώτους, που κατέφτασαν στο Πολεμικό Μουσείο.


Στο πλήθος, που παρακολουθούσε την εκδήλωση από το video wall, και όχι μέσα στην κεντρική αίθουσα, όπου βρίσκονταν οι επίσημοι προσκεκλημένοι, εθεάθη και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης, πρώην σύζυγος της βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνας Μονογιού και εκ των εκλεκτών του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού και πρώην Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη.

Στη φωτό ο Χάρης Μαριόλης τέταρτος από δεξιά, στη δεξίωση για την ονομαστική του εορτή, τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου παραβρέθηκε και ο πρώην Υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, προ καρατόμησης του στον πρόσφατο ανασχηματισμό!