Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024

Με εχέγγυα Αρείου Πάγου η Μπιτζούνη ελέγχει ακεραιότητα και καταλληλότητα των υποψηφίων της ΕΠΟ!


Παλιά της τέχνη... κόσκινο!

Ο λόγος γιά την Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, της Ε.Π.Ο., επίτιμης Αρεοπαγίτη Διονυσίας Μπιτζούνη, η οποία σε αυτή τη φάση, παραμονές εκλογών στην ΕΠΟ, λειτουργεί όπως ακριβώς η Πρόεδρος στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, παραμονές των εθνικών εκλογών.

Αλλωστε, η ΕΠΟ δεν θεωρείται η... κυβέρνηση του ποδοσφαίρου?

Η Επιτροπή Ελέγχου, Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης, της Ε.Π.Ο πραγματοποιεί, με Πρόεδρο την άτεγκτη Αρεοπαγίτη ε.τ . Διονυσία Μπιτζούνη, πραγματοποιεί έλεγχο ακεραιότητας και καταλληλότητας των υποψηφίων για τη νέα διοίκηση της ΕΠΟ, που θα αναδειχθεί από τις εκλογές της 22ας Ιουλίου.

Οπως ακριβώς ο Αρειος Πάγος, παραμονές εκλογών, ελέγχει ο,τιδήποτε θα μπορούσε να αποτελέσει κώλυμα εκλογιμότητας, για τα κόμματα και τους υποψήφιους βουλευτές, έτσι και η κ. Μπιτζούνη με τους συναδέλφους της ελέγχουν την ακεραιότητα και καταλληλότητα του μοναδικού υποψηφίου για την Προεδρία της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, των 12 υποψηφίων γιά τα τακτικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και των 10 υποψηφίων, για τα αναπληρωματικά μέλη της ΕΕ.

Εαν όλα πάνε καλά, η ανακήρυξη των υποψηφίων θα έχει γίνει μέχρι την Τρίτη 9 Ιουλίου.