Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

"Οταν μιά ομάδα χάνει, αλλάζεις τον προπονητή"!



Η απελπισία και η αγανάκτηση, για την ανικανότητα του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, σε συνδιασμό με την αναλγησία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και συνολικά της Κυβέρνησης, για τις φωτιές στην Αττική, που έφτασαν λίγο πριν από την Ομόνοια, έσπρωξαν τους Συμβασιούχους Πυροσβέστες σε δήλωση - φωτιά!

Σε ανάρτηση τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, χρησιμοποιώντας ποδοσφαιρικούς όρους, ζητούν από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του Υπουργού Βασίλη Κικίλια.

Σε σημείο της ανακοίνωσης τους αναφέρουν χαρακτηριστικά:
"Όταν μια πυρκαγιά ξεκινάει από τον Βαρνάβα και σταματάει μέσα σε αστικό ιστό, στα Βριλήσσια, όπου έχασε τη ζωή της η Νάντια, τότε και ο πιο αδαής καταλαβαίνει πως πολλά πήγαν λάθος. Και οι ευθύνες δεν βαραίνουν τους πυροσβέστες, τους πιλότους, τους αστυνομικούς, τους πολίτες και όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάσβεση. Η ανάληψη των ευθυνών είθισται να γίνεται από την κεφαλή.
Όταν η κεφαλή δεν αντιλαμβάνεται το μέγεθος της καταστροφής και των προβλημάτων, όπως έγινε κατανοητό από τις δηλώσεις που ακολούθησαν, ίσως τότε πρέπει να αντιδράσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός. Μια ομάδα, όταν χάνει κατά εξακολούθηση, γίνονται ριζικές αλλαγές από τον προπονητή. "