Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

" Η ΔΙΚΗ επιστρέφει στο σπίτι της, εδώ στον ΣΚΑΪ"! (BINTEO)

Με αυτά τα λόγια, ο Κυριάκος Θωμαίδης έδωσε το στίγμα του στην χτεσινή πρεμιέρα της τηλεοπτικής "ΔΙΚΗΣ", που στα 37 χρόνια της επέστρεψε στην τηλεόραση του "ΣΚΑΪ".

Ο γνωστός δημοσιογράφος, που διατηρεί το μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης, ξεκινησε την πρώτη εκπομπή της σεζόν, με καλεσμένο τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση και με τα παρακάτω λόγια:

 Η "Δίκη" επιστρέφει στον "ΣΚΑΪ", στη  37η πρεμιέρα της. Μιά εκπομπή, που όταν την ξεκινούσαμε το Γενάρη του 1989 στην ΕΤ3, δεν μπορούσαμε ούτε να διανοηθούμε ότι, ο τίτλος της "Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ" θα γίνει πραγματικός ύστερα από μερικά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με όλες αυτές τις δικαστικές περιπέτειες, τις δικογραφίες, τις αντεγκλήσεις, μεταφέρθηκε κάποια στιγμή το ποδόσφαιρο στα δικαστήρια. Κάποια στιγμή προσπάθησε να βελτιώσει την κατάσταση  η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά γενικότερα και το ποδοσφαιρόφιλο κοινό, που είχε βαρεθεί όλα αυτά.. Ομως η εκπομπή εξακολουθεί να ανιχνεύει και να στηλιτεύει τα κακώς κείμενα, όπως το κάνει επί 37 συναπτά έτη. Επίσης στην αποψινή εκπομπή, που είναι και πρεμιέρα και πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, να πω κάτι, που είναι πολύ σημαντικό ότι, η εκπομπή νιώθει ότι, επιστρέφει στο σπίτι της εδώ στον ΣΚΑΪ, σε μία πολλή φιλόξενη γωνιά και θα επιδιώξει, με όσο πιό καθαρό τρόπο γίνεται κι αυτό το γνωρίζουν οι τακτικοί τηλεθεατές της, να αποκαλύψει όσα προσπαθούν να μας κρύψουν, για να μην μείνει τίποτα στο σκοτάδι, όπως λέει και το σλόγκαν της".

Μαζί του, κάθε Δευτέρα, η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα με τις "Δικογραφίες" και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος, διευθυντής του "Μetropolis 95,5".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ: https://www.skai.gr/tv/episode/athlitika/i-diki-ston-skai-2/2024-08-20-00