Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2024

Ν.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ στη "ΔΙΚΗ": «Στην Αυστρία συγχωνεύθηκαν ομάδες για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό»!

Ο στοιχηματικός αναλυτής, Νίκος Παναγόπουλος, αποκάλυψε στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ» τις κινήσεις που έκαναν στην Αυστρία οι ομάδες για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό.«Υπήρχε μία ανακοίνωση από την Ομοσπονδία της Αυστρίας πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που ανέφερε ότι θα κάνουμε μία ακόμη καλύτερη συνεργασία με την Sports Radar και για οτιδήποτε συμβεί οι ομάδες θα έχουν μεγάλο πρόβλημα και θα κινδυνεύσουν με άμεσο υποβιβασμό.

Κάποιοι έφυγαν από τις συνθέσεις της ομάδας, υπήρχαν, μάλιστα, και τρεις συγχωνεύεις ομάδων. Ήταν δύο, η μία ανέβηκε από την τρίτη στην δεύτερη κατηγορία και αυτή που ήταν στη δεύτερη, αν συνεχίσει έτσι, με αυτά τα αποτελέσματα, νομίζω ότι είτε θα πέσει από μόνη της, είτε θα την ρίξουν οι Αρχές.

Η Αυστρία είναι πάντως ένα κλικ μπροστά από τις άλλες τέσσερις χώρες στα πειθαρχικά και δεν περίμενε να δει τι θα γίνει σε άλλες χώρες και, φυσικά, εδώ. Νομίζω ότι πρέπει να την πάρουμε οδηγό και να μην περιμένουμε να δούμε πόσοι θα είναι οι κατηγορούμενοι.

Στην Αγγλία παλιά είχαν προβλήματα, τώρα οι στοιχηματικές εταιρείες έχουν άδειες και οι διαφημίσεις στους αγώνες είναι δεκάδες.

Στην Τσεχία, να πω, ότι ένα ματς της 2ης κατηγορίας, διακόπηκε στο 4-3 όταν κάποιοι είχαν δει ότι είχε παιχτεί το 4-4. Ήταν 4-2, έγινε 4-3 και σηκώθηκε ένα ελικόπτερο και προσγειώθηκε στο κέντρο του γηπέδου. Ήταν πολλά λεφτά με το ακριβές σκορ».