Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

ΑΠΟΨΕ στη "ΔΙΚΗ": Η αθέατη πλευρά της "λευκής" ισοπαλίας στην Τούμπα + Όλες οι επίμαχες φάσεις + Έστηναν ματς για να ζήσουν τις οικογένειές τους!


Η "Δίκη στον ΣΚΑΪ", στη νέα εποχή.

Η αθλητική εκπομπη των μεγάλων αποκαλύψεων δίνει πάλι τον τόνο, για να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Super League - Αναλύουν ο προπονητής Σάκης Τσιώλης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος.

Όλες οι επίμαχες φάσεις με την Ελένη Λαμπαδαρίου, πρώην μέλος της ΚΕΔ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές που χειραγωγούν αγώνες στο στοίχημα για να ζήσουν τις οικογένειες τους! Στο studio o αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ Γιώργος Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών Δήμος Κασκαντίρης και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα.

Τριάντα επτά χρόνια "Δίκη", με όλο το αθλητικό παρασκήνιο.

Το μακροβιότερο talk show, τη Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ και σε μαγνητοσκόπηση, δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα, στον ΣΚΑΪ.

Πως δείτε live την αποψινή "Δίκη"

Σήμερα, στις 10 το βράδυ, ζωντανά, στην υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η "Δίκη" https://dikisports.blogspot.com/2024/09/blog-post_798.html?m=1

Εναλλακτικά στο διαδίκτυο: https://monobala.gr/live-stream-i-diki-ston-skai-22-00-nees-apokalypseis-gia-aplirotous-podosfairistes-pou-cheiragogoun-agones/