Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Απολογείται ο 60χρονος, για το τετραπλό φονικό


Στον ανακριτή Αμαλιάδας οδηγήθηκε πριν από λίγο ο 60χρονος, που κατηγορείται για το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 60χρονος Δ.Β., αναμένεται να απολογηθεί με λεπτομέρειες, για τις αποτρόπαιες πράξεις του και κυρίως για τους λόγους, που τον οδήγησαν να πυροβολήσει το ζεύγος Αρμάντο και Μαρίας Κλότσι, και των δύο παιδιών τους και να πνίξει τα δύο παιδάκια τους, ηλικίας  1,5 και 2,5 ετών.

Αρχικά, φέρεται πως είχε μιλήσει στους αστυνομικούς, γιά οικονομικές διαφορές  με το ζευγάρι, που όπως ισχυρίστηκε δεν του πλήρωνε ενοίκια.

Ωστόσο, χτες ο αυτεπαγγέλτως διορισθείς συνήγορος του Σπύρος Ανδριόπουλος, δήλωσε ότι, ο πελάτης του «δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον», πως «δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του» και πως «λυπάται πολύ».

Ενώ στο ερώτημα, εάν έδωσε στον ίδιο μια πειστική απάντηση γιά  τις δολοφονίες των δύο παιδιών, ο συνήγορος  απάντησε ότι, ο εντολέας του «δεν θυμάται», ενώ γιά τις δολοφονίες του ζεύγους ισχυρίστηκε ότι, «ο λόγος δεν ήταν τα χρήματα, αλλά κάτι πολύ πιο σοβαρό».