Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: "Μην αδειοδοτήσετε τον Ηρακλή"


Οι οικονομικές διαφορές στο ελληνικό ποδόσφαιρο τείνουν να γίνουν...θεσμός.

Οκτώ πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή ζητούν να μην αδειοδοτηθεί η ΠΑΕ, αν δεν εξοφληθούν ολοσχερώς.

Ιδού η σχετική καταγγελία:

"ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΤΗΣ ΕΠΟ

ΑΙΤΗΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

1.Του Στυλιανού ΗΛΙΑΔΗ,
2.Του Νικολάου ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ,
3.Του Θωμά ΤΣΙΤΑ,
4.Του Πέτρου ΚΑΝΑΚΟΥΔΗ,
5.Του Victoras JACOB,
6.Του Bogdan MARA,
7.Του Miguel GARCIA,
8.Του Silva SOARES, πρώην επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, μελών της "ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ-ΚΕΠ",κατοίκων για τις επιδοσεις , Φαβιέρου 47, Αθήνα

Κ Α Τ Α

Της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την προηγούμενη επωνυμία"ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ" και την νέα επωνυμία"ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΕ"που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ

Σε συνέχεια των προηγούμενων καταγγελιών μας με τις οποίες είχαμε ζητήσει αρχικά την μη χορήγηση Αδειοδότησης στην ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ και στην συνέχεια την ανάκληση της,λόγω της υποκρυπτομενης αθλητικής διαδοχής από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, επανερχόμαστε με την παρούσα λόγω της αποδεδειγμένης πλέον ύπαρξης αθλητικής διαδοχής κατόπιν της τροποποιησης της επωνυμίας της ΠΑΕ σε "ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΕ".

ΕΠΕΙΔΗ κατά την εκδίκαση της αίτησης επιβολής ποινών του πρώτου εξ ημών ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ,οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της ΠΑΕ ΤΡΙΓΛΙΑ ΣΥΝΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 15.12.2021 ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΗΡΑΚΛΗΣ" και παρά την δημοσίευση στο ΓΕΜΗ ,ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ,ΩΣ ΟΦΕΙΛΑΝ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΣΤΗΝ ΕΕΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ!

ΕΠΕΙΔΗ ενημέρωσαν μόνο την διοργανώτρια Super League 2 στο πρωτάθλημα της οποίας αγωνίζεται η ομάδα ως ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ, ενώ και στα κουπόνια του νόμιμου στοιχήματος του ΟΠΑΠ η ομάδα αναγράφεται ως ΗΡΑΚΛΗΣ και σε παρένθεση ως ΤΡΙΓΛΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ η ομάδα πλέον έχει σήμα το"Η" κι όχι το "Τ", ενώ παντού εμφανίζεται ως ΗΡΑΚΛΗΣ, από το official site της μέχρι όλα τα έγγραφα.

ΕΠΕΙΔΗ η ΠΑΕ εδρεύει στην Μίκρα Θεσσαλονίκης κι όχι στην Τρίγλια, ενώ η ομάδα αγωνίζεται στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

ΕΠΕΙΔΗ από αυτή την κατάσταση δεν δημιουργείται μόνο σύγχυση μεταξύ των αρχών και των φιλάθλων αλλά συντελείται η καταδολιευση των απαιτήσεων μας , καθώς η συγκεκριμένη ΠΑΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΕΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ!

ΕΠΕΙΔΗ εξ αιτίας της καταγγελίας μας η διάδοχος ΠΑΕ ελέγχεται ήδη από την ΕΕΑ.

ΕΠΕΙΔΗ η προσφυγή του πρώτου εξ ημών ήδη έχει συζητηθεί ενώπιον του ΔΔΠ, ενώ η προσφυγή του τέταρτου εξ ημών συζητείται την 28.3.2022 ενώπιον της ΠΕΕΟΔ.

ΕΠΕΙΔΗ ουδέποτε μας απαντήσατε ή μας καλέσατε επί της πρώτης καταγγελίας μας.

ΕΠΕΙΔΗ είστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσετε τις διατάξεις περί Αθλητικής Διαδοχής, όπως προβλέπονται στον ισχύοντα Κανονισμό Αδειοδότησης κατ'επιταγην των διεθνών κανονισμών και της δεσμευτικής εγκυκλίου της FIFA.

ΕΠΕΙΔΗ με πρόσφατες δηλώσεις του ο ιδιοκτήτης της διαδόχου ΠΑΕ κ.ΕΥΓΕΝΙΟΥ δεσμεύθηκε οτι θα εξοφλήσει τις παλιές οφειλές προς προηγούμενους ποδοσφαιριστες και οτι θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για να λειτουργήσει πλέον η ΠΑΕ με την πραγματική επωνυμία "ΗΡΑΚΛΗΣ"

ΕΠΕΙΔΗ προς απόδειξη της καταγγελίας μας ,σας κοινοποιουμε ως συνημμένα τα σχετικά έγγραφα.

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

Και με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος μας

ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ

1.Να επιβάλλετε τις δέουσες κυρώσεις στην ΠΑΕ Π.Ο.Τ.ΗΡΑΚΛΗΣ για την μη έγκαιρη ενημέρωση σας,

2.Να μην αδειοδοτησετε την διάδοχο ΠΑΕ,αν δεν μας εξοφλήσει ή διακανονισει τις απαιτήσεις μας από τις τελεσίδικες αποφάσεις μας.


Αθήνα 23.3.2022

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Γεώργιος ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΜ ΔΣΑ 14162, Φαβιέρου 47, Αθήνα"