Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Πάτρα: "Δεν υπάρχει προαναγγελία συλλήψεων, γιά τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα"!


"Δεν υπάρχει προαναγγελία συλλήψεων, γιά την υπόθεση της Πάτρας"!

Αυτό υποστηρίζουν ανώτατες αστυνομικές και δικαστικές πηγές, που αναφέρουν ότι, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η έρευνα, για την υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών στην Πάτρα.

"Εχουμε ακόμη πολύ δρόμο", τονίζουν χαρακτηριστικά

Ενοχλημένες εμφανίζονται ανώτατες αστυνομικές και δικαστικές πηγές, με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί προαναγγελίας συλλήψεων.

"Αλίμονο, δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο και είναι προσβλητικό, να γίνονται αναφορές περί δήθεν διαρροών από το Ανθρωποκτονιών, για προαναγγελία συλλήψεων. Για να γίνουν συλλήψεις, απαιτείται, να ολοκληρωθεί η έρευνα, να έχουμε απτά στοιχεία ή ομολογία, ώστε να ασκηθεί ποινική δίωξη και να βγουν εντάλματα ή ένταλμα", είπε ανώτατη αστυνομική πηγή.

Στο ίδιο μήκος κύματος και δικαστικές πηγές, που διευκρίνισαν ότι, σε περίπτωση που ασκηθεί ποινική δίωξη, γιά την υπόθεση των θανάτων στην Πάτρα, αρμόδιος είναι ο Εισαγγελές Πρωτοδικών Πάτρας. Επιπλέον, για να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή, που είναι ο αρμόδιος πρέπει προηγουμένως, να έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα!