Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όσα την «ενώνουν» με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και τη δολοφονία της Καρολάιν!


Κοινά σημεία με το έκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της Καρολάιν από το Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, "βλέπουν" δικαστικές πηγές, στην υπόθεση του θανάτου της μικρής Τζωρτζίνας.

Αυτά τα κοινά στοιχεία ήταν, που οδήγησαν - σύμφωνα με πληροφορίες - τον εισαγγελέα πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνο, να ασκήσει ποινική δίωξη και να ζητήσει την έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Ανώτατες δικαστικές πηγές είπαν: "Η υπόθεση αυτή έχει πολλά κοινά σημεία με το Εκλημα στα Γλυκά Νερά. Η εκδοχή του κατηγορούμενου τότε ήταν ότι, την Καρολάιν τη σκότωσαν κάποιοι ληστές, που μπήκαν μέσα στο σπίτι, αλλά ήταν ληστές, που κανένας δεν τους είδε, με ένα αυτοκίνητο, που δεν καταγράφηκε σε καμμία κάμερα.
Δηλαδή ήταν μία εκδοχή, που δεν μπορούσε να σταθεί.
Το ίδιο συμβαινει και τώρα.
Εάν ευσταθεί η εκδοχή της μητέρας, πρέπει να δεχτούμε ότι, μπήκε κάποιος άγνωστος στο νοσοκομείο, με άγνωστο κίνητρο, γιατί μισούσε το παιδί, γιά άγνωστους λόγους. Και χορήγησε στο πιαδί μία θανατηφόρο ουσία, την οποία δεν δίνει το νοσοκομείο. Και δεν τον είδε κανένας, να μπαίνει και να βγαίνει, ενω υπάρχουν κάμερες. Δεν είναι δυνατόν αυτό, αποκλείεται"!
Και συμπλήρωσαν:
"Kαι η μητέρα όμως, είχε κάποια περίεργα σημεία συμπεριφοράς. Είχε ρωτήσει, εάν έχει κάμερες το νοσοκομείο και κυρίως το δωμάτιο, που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα.
Ενώ όταν το παιδί πέθανε, μετά την ουσία που φέρεται ότι, του χορήγησε, πήρε με πολύ ήρεμο τρόπο στους γιατρούς, περπατώντας σαν να μη συμβαίνει τίποτα και τους ζήτησε να έρθουν να δουν τι συμβαίνει. Η αντίδραση ενός φυσιολογικού γονιού θα ήταν είναι είναι πανικόβλητος και να σηκώσει το κόσμο στο πόδι.
Το ίδιο κάνει και από τη στιγμή, που συνελήφθη. Η αντίδραση της είναι η ίδια. Προσπαθεί να μην της ξεφύγει τίποτα και ενοχοποιηθεί"!