Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Πού βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο μικροσκόπιο το κινητό και ο υπολογιστής της!

Πάτρα- παιδιάΣτο κινητό και τον υπολογιστή της Ρούλας Πισπιρίγκου πιστεύουν οι Αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών ότι, κρύβεται η απάντηση, γιά το πως και από πού προμηθεύτηκε η 33χρονη την κεταμίνη, την οποία φέρεται ότι, χορήγησε στην 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν κατασχεθεί το κινητό και ο υπολογιστής της κατηγορούμενης και έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να διαπιστωθεί από πού αγόρασε την ουσία που φέρεται να χορήγησε στην κόρη της, Τζωρτζίνα, προκαλώντας τον θάνατό της.

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στην εβδομάδα και για τα άλλα δύο νεκρά παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, της Μαλένας και της Ίριδας που πέθαναν τον Απρίλιο του 2019 και τον Μάρτιο του 2021, καθώς θεωρείται δεδομένο ότι, η ανακρίτρια, θα ζητήσει τη συνένωση των δικογραφιών, γιά τους τρεις θανάτους, προκειμένου να διερευνηθεί, εάν και γι΄αυτούς ευθύνεται η μητέρα.

Κατά τις ίδιες πηγές, δεν τίθεται θεμα εκταφής των δύο παιδιών, καθώς τα πλακίδια από τις ιστολογικές διατηρούνται για περίπου 5 χρόνια και ως εκ τούτου θα εξεταστούν ξανά, γιά το ενδεχόμενο ανίχνευσης κεταμίνης.