Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Το ενδεχόμενο δολοφονίας και των άλλων δύο παιδιών θα διερευνήσει η ανακρίτρια, για τη Ρούλα


Καταιγιστικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται, γιά τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακρίτρια, στην οποία οδηγείται σήμερα στις 10 το πρωί η 33χρονη, αναμένεται να ζητήσει συνένωση των δικογραφιών, γιά τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της Μαλένας και της Ιριδας, που είχαν μπει στο αρχείο, προκειμένου να διερευνηθεί, εαν ευθύνεται η μητέρα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε τη χτεσινή νύχτα σε κρατητήριο στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου μεταφέρθηκε μετά τη σύλληψη της και την άσκηση εναντίον της ποινικής δίωξης, για ανθρωποκτονία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, προσπαθούσαν να μιλήσουν με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μέχρι τώρα δεν έχει δώσει προανακριτική ομολογία, καθώς συνελήφθη με ένταλμα, που εκδόθηκε, με βάση την ανεύρεση της φαρμακευτικής ουσίας κεταμίνη, η οποία ανιχνεύθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας, που πέθανε τελευταία από τα άλλα δύο αδελφάκια της.
Με δεδομένο ότι, μόνον η μητέρα ήταν συνέχεια κοντά στο παιδί λίγη ώρα πριν πεθάνει, οι Αρχές οδηγήθηκαν στο ένταλμα σύλληψης της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από ανώτατη αστυνομική πηγή, όπως αποκάλυψε το iEdiseis, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι, μόνον η μητέρα θα μπορούσε να δώσει το δηλητήριο στο άτυχο παιδάκι της και μάλιστα αυτό έγινε στο νοσοκομείο, όπου ήταν πολλές ώρες μόνη της μαζί του!
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών και προιστάμενος της Ποινικής Δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος, που άσκησε την ποινική δίωξη, ζήτησε απο την ανακρίτρια ένταλμα σύλληψης, με το σκεπτικό ότι, «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».