Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Θα ξεκινήσει σήμερα η δίκη, Τοπαλούδη?


Χωρίς τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα η δίκη, γιά το βιασμό και τη δολοφονία της, που έχει διακοπεί μέχρι τώρα τρεις φορές, χωρίς να έχει καταθέσει ο πρώτος μάρτυρας.

Το δικαστήριο είχε διακόψει την υπόθεση την περασμένη Τρίτη 15 Μαρτίου, οδηγώντας σε απόγνωση τους γονείς της 21χρονης δολοφονημένης φοιτήτριας, που αναγκάζονται να έρχονται και να ξανάρχονται από το Διδυμότειχο, χωρίς να έχουν ακόμη καταθέσει.

Η δίκη διακόπηκε την προηγούμενη φορά, μετά την παραίτηση του συνηγόρου υπεράσπισης του Αλβανού κατηγορούμενου, που τόσο καιρό μετά, δήλωσε ότι, δεν είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή του να μελετήσει τη δικογραφία κι ενώ ένα μήνα πριν, ο ίδιος είχε ζητήσει διακοπή, για τον ίδιο λόγο, την οποία το δικαστήριο του έχει δώσει.

Ο γονείς της Ελένη Γιάννης και Κούλα θα καταθέσουν την επόμενη Δευτέρα, εάν φυσικά ξεκινήσει σήμερα η δίκη, καθώς, όπως είπαν στο δικαστήριο: "Δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε εδω μέχρι τις 21 Μαρτίου και να αφήσουμε μόνο το γιό μας, επί 15 ημέρες. Τουλάχιστον να μην εξεταστούμε πρώτοι μάρτυρες στις 21 Μαρτίου, αλλά στην επόμενη συνεδρίαση στις 28 Μαρτίου".