Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Ανακρίνονται τρεις για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο (βίντεο)


Συγκλονιστικές εξελίξεις για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλίδου στη Ρόδο.
Σε τρία πρόσωπα έχουν επικεντρωθεί οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών του Λιμενικού Σώματος Ρόδου, για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Μεσογειακών Σπουδών Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τρία άτομα έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται, καθώς υπάρχουν στοιχεία από το κινητό της Ελένης Τοπαλούδη ότι, ένας εξ αυτών συνομίλησε μαζί της τελευταία φορά.
Παράλληλα στους αξιωματικούς του Λιμενικού έχουν δοθεί βίντεο απο τις καμερες ασφαλείας συνοικιακού καφε, κοντα στο σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη, όπου φέρεται να έχουν καταγραφεί οι τελευταίες κινήσεις του άτυχου κοριτσιού, που μπορεί να δείχνουν τον άνθρωπο, ο οποίος επιχείρησε να στραγγαλίσει την 21χρονη και στην συνέχεια την πέταξε στην θάλασσα νομίζοντας ότι είναι νεκρή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, βίντεο δείχνει την κοπέλα να αποχωρεί από το σπίτι της την Τρίτη το βράδυ μετά τις 8, να βγαίνει στον κεντρικό δρόμο και εκεί υπάρχει κατάστημα που έχει καταγράψει την άτυχη φοιτήτρια να επιβιβάζεται σε ένα όχημα και να αποχωρεί, στοιχείο το οποίο ερευνά η Αστυνομία.

Δεν γνωρίζει κανείς αν υπήρχε μόνο ένα άτομο μέσα στο όχημα ή αν υπήρχαν και άλλοι επιβάτες. Το υλικό από το κλειστό κύκλωμα εξετάζεται από τις Αρχές.
Δείτε το βίντεο του "ΜΑΖΙ ΣΟΥ"

http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2018-12-03-11