Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Δάκρυσε και ο εισαγγελέας για την 21χρονη Ελένη...

Ενα άγνωστο περιστατικό άκρατης συγκίνησης, για τη δολοφονία της κόρης του, αποκάλυψε αποκλειστικά στις "Δικογραφίες" ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο Ελένης Τοπαλούδη.
Μία ημέρα πριν βρεθεί δολοφονημένη η Ελένη, ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης, ο οποίος είναι αντιδήμαρχος Διδυμοτείχου, δικαζόταν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, για ένα επεισόδιο με ένα αδέσποτο σκυλί.
Ο εισαγγελέας (εισαγγελικός πάρεδρος) του δικαστηρίου πρότεινε την καταδίκη του, ωστόσο το δικαστήριο τον αθώωσε.
Την επομένη, όταν βρέθηκε το πτώμα της άτυχης κοπέλας και αποκαλύφτηκε ότι, είχε δολοφονηθεί και ξεκίνησε ο Γολγοθάς και η συντριβή της οικογένειας της, ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης βρισκόταν στη Ρόδο.
Το τηλέφωνο του χτύπαγε ασταμάτητα από γνωστούς, συγγενείς και φίλους, που τηλεφωνούσαν, για να δηλώσουν την οδύνη και τη συμπαράσταση τους.
Κάποια στιγμή, σε ένα από τα αμέτρητα τηλεφωνήματα, που δεχόταν ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, ακούστηκε από την άλλη γραμμή μιά άγνωστη αντρική φωνή, που "τσάκιζε" από συγκίνηση :
"Tα συλλυπητήρια μου κ. Τοπαλούδη. Λυπάμαι ειλικρινά, γι αυτό που συνέβη στην κόρη σας και στην οικογένεια σας".
Ηταν ο εισαγγελέας, που μιά μέρα νωρίτερα είχε προτείνει την καταδίκη του πατέρα της Ελένης..
Η έκπληξη ήταν ακόμη μεγαλύτερη, όταν ο κ. Τοπαλούδης πληροφορήθηκε ότι, εντελώς συμπτωματικά, ο εισαγγελικός λειτουργός, που με πόνο ψυχής του δήλωσε τηλεφωνικά την συμπαράσταση του, εκτός από εισαγγελέας στο δικαστήριο, όπου ο ίδιος ήταν κατηγορούμενος, ήταν αδελφός εισαγγελέα.
Και ποιάς εισαγγελέα; 
Της εποπτεύουσας τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εισαγγελέα Εφετών Βιργινίας Σακελαροπούλου, η οποία αχολείται προσωπικά, με την ανακάλυψη, τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο ατόμων, τα οποία φέρονται να κανιβάλλισαν το πτώμα της άτυχης κοπέλας, αναρτώντας υβριστικά σχόλια στο προφίλ της στο facebook.