Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Tι είδε η μάρτυρας - κλειδί για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας και πως οδήγησε στην εξιχνίαση της (βίντεο)



Η μαρτυρία της  κολλητής φίλης της Ελένης Τοπαλούδη, ήταν το κλειδί, που σύμφωνα με πληροφορίες,  οδήγησε τους αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος στην λύση του μυστηρίου της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφοιτήτρια της Ελένης μίλησε στους λιμενικούς για τον 19χρονο, με καταγωγή από την Αλβανία,  με τον οποίον όπως είπε η Ελένη «είχε κάνει σχεση πολύ πρόσφατα».
Η μάρτυρας, κατά τις ίδιες πηγές κατέθεσε ότι, την περασμένη Τρίτη (27 Νοεμβρίου) μίλαγε με τη φίλη της στο τηλέφωνο, όταν της χτύπησαν την πόρταTη ρώτησα ποιός είναι; Kαι μου απάντησε ότι, είναι το παιδί που μου στέλνει μηνύματα, εννοώντας τον 19χρονο, με τον οποίο είχαν αναπτύξει πρόσφατα σχέση. Μου είπε «θα πάμε να φάμε σουβλάκι».
Εκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Η κοπέλα φέρεται να έχει πει ότι, η Ελένη της είχε πει πως  ο 19χρονος την κυνηγούσε και ότι, η ίδια «δεν είχε δεθεί ποτέ με κανέναν».
Σύμφωνα με πληροφορίες η μάρτυρας φέρεται να είπε στην κατάθεση της ότι, στην Ελένη δεν  άρεσε καθόλου η ζωή της στο Ρόδο και πως δυσκολευόταν με τα οικονομικά της.


Η φίλης της 21χρονης ειπε επίσης ότι, τον τελευταίο καιρό η Ελένη είχε απομακρυνθεί από όλους και ότι, δεν ένιωθε καλά.
Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 21χρονης, που την χτύπησαν και την πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα, όπως ομολογησε ο Αλβανός, ο οποίος στη συνέχεια, σύμφωνα με το συνήγορο του, αναμένεται να ανακαλέσει την απολογια του.

Δείτε το βίντεο της εκπομπής "Mαζί σου"http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2018-12-05-11