Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Να βρεθούν και να συλληφθούν όσοι έγραψαν υβριστικά μηνύματα στο fb για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο, ζήτησε η εισαγγελέας ηλεκτρονικού εγκλήματος Β. Σακελαροπούλου


Την παρέμβαση της εποπτεύουσας τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εισαγγελέα Εφετών Βιργινίας Σακελαροπούλου προκάλεσαν  υβριστικές αναφορές στο προφίλ της 21χρονης φοιτήτριας Ελενης Τοπαλίδου, στο Facebook, μετά από τη δολοφονια της στη Ρόδο, όπως αποκάλυψε η Μαίρη Μπενέα στο "Μαζί σου".
Μηνύματα όπως:"Ταισε τα σκουλήκια τωρα βολεμένη λαθρόλαγνη σκρόφα. Σε κανόνισε καλά ο Αχμετ" και πολλά ακόμη,  έχουν μπει στο μικροσκόπιο της εισαγγελέα Εφετών κ. Σακελαροπούλου, η οποία ζήτησε να ανοίξουν οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί στο fb, να βρεθούν και να συλληφθούν οι διαχειριστές τους, καθώς διαπράττουν κακούργημα.
Η εισαγγελέας διερευνά παράλληλα, εαν τα πρόσωπα αυτά σχετίζονται με τη δολοφονία της, ή εάν γνώριζαν τους δολοφόνους ή και εαν ενδεχομένως είναι ηθικοί αυτουργοί της αυτής της εγκληματικής ενέργειας
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με μαρτυρία συμφοιτητή της 21χρονης στην εκπομπή "Μαζί Σου", δυο μέρες προτού εντοπιστεί το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας, τον πλησίασε κάποιος στο πανεπιστήμιο και τον ρώτησε αν έχει δει την Ελένη ή μια άλλη κοπέλα με την οποία έκαναν αρκετή παρέα τον τελευταίο καιρό. Τότε, εμφανίστηκε στη λέσχη του πανεπιστημίου η συγκεκριμένη φίλη της Ελένης και όταν την ρώτησαν αν έχει νέα της απάντησε αινιγματικά: «Θα μάθετε πολύ σύντομα τι συνέβη στην Ελένη». Στη συνέχεια δεν είπε τίποτα άλλο και έφυγε από τη λέσχη".