Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Το συνταρακτικό μυστικό της Ελένης (βίντεο)


Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της προανακριτικής απολογίας του 19χρονου Αλβανού, ο οποίος μαζί με τον 21χρονο Ελληνα απολογούνται σήμερα στην ανακρίτρια Ρόδου, για το βιασμό και τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη.
Καρέ - καρέ στο "Μαζί σου" η απολογία του νεαρού, που ομολόγησε στους λιμενικούς τη δολοφονία της κοπέλας, που μαζί με τον 21χρονο φίλο του φέρονται ότι, χτύπησαν και πέταξαν ζωντανή στη θάλασσα
Ο συνήγορος του προανήγγειλε ότι, ο 19χρονος θα ανακαλέσει όσα ομολόγησε, ενώ ο συνήγορος της οικογένειας της Ελένης, Αλέξης Κούγιας θα ζητήσει από την ανακρίτρια, όπως είπε να απολογηθούν κατ΄αντιπαράσταση οι δύο κατηγορούμενοι και να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος.

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση. Η κολλητή φίλη της Ελένης φέρεται να έχει μιλήσει στους αξιωματικούς του λιμενικού, για ένα συνταρακτικό περιστατικό, που της αποκάλυψε η 21χρνη φοιτήτρια, η οποια φέρεται, όπως της είχε πει, να είχε πεσει θύμα βιασμού και παράνομης καταγραφής της σκηνής σε βίντεο!


Δείτε το βίντεο της εκπομπής: http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2018
-12-06-11