Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Ποιοί ήθελαν να κλείσουν το στόμα της Ειρήνης Λαγούδη; (Βίντεο)



Νέες διαδρομές στην υπόθεση 
της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη, ανοίγει η νέα παράλληλη έρευνα, που ξεκινάει – σύμφωνα με πληροφορίες – η Δικαιοσύνη, όπως αποκάλυψε η Μαίρη Μπενέα στο “Μαζί σου”. Δείτε ο βίντεο: http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/mazi-sou/2018-12-21-11
 Μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία, με βασικό ύποπτο ως ηθικό αυτουργό το γιατρό, με τον οποίον είχε ερωτική σχέση επί 4 χρονια η Ειρήνη Λαγούδη, στο μικροσκόπιο του προισταμένου της Εισαγγελίας Αγρινίου Γιώργου Πέτρου ξαναμπαίνει η καυτή υπόθεση.


Ο έμπειρος και ικανός εισαγγελέας, ο οποίος διενήργησε τη δικαστική έρευνα, η οποία κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης για δολοφονία της Ειρήνης Λαγούδη ξανανοίγει την υπόθεση Λαγούδη, με νέα δικαστική έρευνα, που έχει στόχο, να διαπιστώσει, εαν το κίνητρο της δολοφονίας της 43χρονης δεν ήταν μόνον ερωτικό, αλλά κάποιοι ήθελαν να τη βγάλουν από την μέση, για να της κλείσουν ενδεχομένως το στόμα.
Την ενδοχή αυτή θα μπορούσε ενδεχομένως να διερευνήσει η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης κ. Παντελιάδου, η οποία έχει στα χερία της από τις 3 Αυγούστου 2018 τη δικογραφία για τη δολοφονία Λαγούδη,
Ωστόσο η ακινησία της ανακριτικής έρευνας, που μέχρι στιγμής δεν έχει ανοιξει την υπόθεση, δημιουργεί τσουνάμι εξελίξεων, που οδηγούν σε νεα εισαγγελικη διερεύνηση της υπόθεσης, ως προς το κίνητρο της δολοφονίας και την εμπλοκή προσώπων, που ενδεχομένως έχουν διαπράξει άλλα σοβαρά κακουργήματα, τα οποία προσπάθησαν να καλύψουν με τη δολοφονία της 43χρονης μητερας 3 παιδιών.
Τα αδικήματα, τα οποία θα διερευνήσει ο εισαγγελέας Γιώργος Πέτρος είναι εγκληματική οργάνωση, τοκογλυφία εμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο παράνομων φαρμακευτικών σκευασμάτων, νομιμοποιηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).
Στο στόχαστρο του εισαγγελέα έχουν μπει 15 τραπεζικοί λαγαριασμοί προσώπων του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του γιατρού, καθώς και της Ειρήνης Λαγούδη.
Διερευνάται επίσης η τυχόν σύνδεση της υπόθεσης ή η σχέση προσώπων, που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη με δύο μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις της Αιτωλοακαρνανίας.