Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

"Oδός Ελένης Τοπαλούδη"...

Σε δρόμο ή σχολείο σκέπτονται να δώσουν το όνομα της Ελένης Τοπαλούδη!


Ως ηρωίδα αντιμετωπίζει την 21χρονη φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη η τοπική κοινωνία στο Διδυμότειχο, μετά από το βιασμό και τη δολοφονία της από τον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο Αλβανό, οι οποίοι προφυλακίστηκαν, σε Αυλώνα και Γρεβενά.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει η σκέψη στο δήμο, να μετονομαστεί ένας δρόμος στην περιοχή της σε “οδό Ελένης Τοπαλούδη”, ή να δοθεί το όνομα της στο Δημοτικό σχολείο, όπου φοίτησε και η ίδια.
Σύμφωνα με όσα είπε στις “Δικογραφίες” δικαστικός παράγοντας της περιοχής “αυτό θα είναι και η καλύτερη απάντηση σε όσους προσπάθησαν και προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα της”.

Την ίδια ώρα ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Γιάννης Τοπαλούδης μίλησε για «κύκλωμα» ή  «κυκλώματα»,. που εκμεταλλεύονται, εκβιάζουν και απειλούν νεαρά  κορίτσια, τα οποία, όπως είπε,  έρχονται στη Ρόδο, για να σπουδάσουν από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας.
Η καταγγελία του πατέρα της Ελένης έρχεται σε πλήρη συνάφεια, με όσα είπαν στις καταθέσεις τους φίλες της Ελένης, που είπαν ότι, η ίδια τους είχε εκμυστηρευτεί, πως είχε βιαστεί από τρεις άνδρες, οι οποίοι την είχαν βιντεοσκοπήσει. 
Επίσης ότι, μία εβδομάδα μετά από το περιστατικό του βιασμού της, όπως κατάθεσαν φίλες της,  η Ελένη Τοπαλούδη είχε προσπαθήσει να το  καταγγείλει και μαζί απευθύνθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα των Αρχαγγέλων, αλλά οι αστυνομικοί, την απέτρεψαν λέγοντας της ότι έχει περάσει ήδη μία εβδομάδα και θα έχουν χαθεί τα ίχνη.
 Αυτο το σκέλος της υπόθεσης αναμένεται να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας από την ανακρίτρια, που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης.