Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

Ξέρουν τους τρεις, που φέρονται οτι, βίασαν και βιντεοσκόπησαν την Ελένη Τοπαλούδη. Ερευνα και σε βάρος αστυνομικών..

Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση του εγκλήματος της Ρόδου...
Στενεύει ο κλοιός γύρω από τρεις νεαρούς, οι οποίοι φέρονται, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, να την βίασαν και να βιντεοσκόπησαν το βιασμό της, πριν από περίπου ένα χρόνο, μέσα στο σπίτι της, στη Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αποκαλυφτεί τα στοιχεία των προσώπων αυτών και ειναι θέμα ωρών η ταυτοποίηση και σύλληψη τους.
Τις έρευνες, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, εποπτεύει ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου κ. Κτιστάκης, ο οποίος διενεργεί παράλληλα έρευνα, ο ιδιος, για να διαπιστωθεί, εαν αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγελων Ρόδου, απέκρυψαν το περιστατικό του ομαδικου βιασμού της 21χρονης, όταν προσέφυγε εκει η Ελενη, για να το καταγγείλει και την απέτρεψαν λέγοντας της ότι, "μία βδομάδα μετά έχουν χαθεί τα στοιχεία".
Την υπόθεση του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη από τρεις νεαρούς στη Ρόδο, οι οποίοι φέρονται να κατέγραψαν σε κάμερα το περιστατικό, στο μπάνιο του σπιτιού της, είχε αποκαλύψει αποκλειστικά η Μαίρη Μπενέα, στην εκπομπή "Μαζί σου".
Η άγνωστη αυτή πτυχή της υπόθεσης είχε αποκαλυφτεί από κολλητές φίλες της Ελένης στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση της δολοφονίας της.
Οι μάρτυρες είχαν πει στις καταθέσεις τους ότι, μια εβδομάδα μετά από το περιστατικό του ομαδικού βιασμού της Ελένης είχαν καταφύγει μαζι της, στο ΑΤ Αρχαγγελων, για να καταγγείλουν ότι, η φοιτήτρια είχε βιαστει και βιντεοσκοπηθεί.
Αλλά οι αστυνομικοί τις απέτρεψαν, με τη δικαιολογια ότι, μια βδομάδα μετα, δεν μπορούν να βρεθούν στοιχεία βιασμού
Σύμφωνα με πληροφορίες ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Δωδεκανήσου κ, Κτιστάκης έχει ήδη κινήσει διαδικασία για την ποινικη διερεύνηση των ευθυνών, που ενδεχομένως να έχουν τα αστυνομικά οργανα, καθώς, εαν είχαν τοτε ασχοληθεί με την καταγγελία της 21χρονης, ίσως σήμερα να ζούσε...