Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Αποκάλυψη: Δικαστική λειτουργός έκλεισε άρον - άρον δικογραφία, για κακουργήματα μεγάλης Αθλητικής Ομοσπονδίας, πριν να καταθέσει ο μάρτυρας - κλειδί, τον οποίο είχε καλέσει!

Είναι τουλάχιστον περίεργο και ασύνηθες, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη δικαστική έρευνα, που αφορά συγκλονιστικές καταγγελίες, με στοιχεία..."ασήκωτα" για μεγάλη Αθλητική Ομοσπονδία, η δικαστική λειτουργός, που τη διενεργεί, να καλεί για κατάθεση μάρτυρα - κλειδί και όταν εκείνος πηγαίνει στο γραφείο της, την ημέρα που είχε οριστεί για να καταθέσει, να του ανακοινώνει ότι, η δικογραφία έφυγε άρον - άρον, γιατί είχε... καθυστερήσει!

Αυτό συνέβη πρόσφατα, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του ιστότοπου των "Δικογραφιών", που είχε αναρτήσει το παρακάτω κείμενο:


ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019


Ψάχνουν γιά κακουργήματα μεγάλη Αθλητική Ομοσπονδία

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη δικαστική έρευνα, που αφορά σημεία και τέρατα σε μεγάλη Αθλητική Ομοσπονδία.
Ήδη έχουν εξεταστεί τουλάχιστον δέκα μάρτυρες, που έχουν καταθέσει συγκλονιστικά στοιχεία, για τα κακουργήματα, που διερευνώνται και ανοίγουν το δρόμο, γιά την άσκηση ποινικών διώξεων.
Η υπόθεση ξεκίνησε από καταγγελία σε εισαγγελέα εφετών.
Σήμερα κατέθεσε μάρτυρας - κλειδί στην πταισματοδίκη, που διερευνά το σκάνδαλο και μεθαύριο Παρασκευή , καταθέτει ένας ακόμη σημαντικότερος μάρτυρας.
Ερχονται... κεραυνοί!

Οπως ήταν φυσικό ο μάρτυρας δεν κατέθεσε, αφού η δικαστική λειτουργός έκλεισε την  έρευνα εκεί.
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος έδωσε την παραγγελία, για να γίνει η έρευνα, γνωρίζει την εξέλιξη αυτή και συμφωνεί;