Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

"Δίκη στο open": H δολοφονία του ελληνοαυστραλού και τα ραντεβού της Μυκόνου (video)



Οπως αποκάλυψε η "Δίκη στο Open" χτες το βράδυ, στο σκάνδαλο Ραούλ Μπράβο εμπλέκεται και Αυστραλός υπήκοος, ο οποίος κινούνταν μεταξύ Αθήνας και Μυκόνου και τώρα βρίσκεται στο Ντουμπάι. Ηταν στενός φίλος του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή ο οποίος δολοφονήθηκε. Ο Αυστραλός υπήκοος φέρεται ως το πρόσωπο που συνεργαζόταν με τους τρεις Ελληνες ύποπτους, αλλά και με τον Μακρή, για να ποντάρουν σε στοιχήματα στην Ελλάδα. Μάλιστα οι συναντήσεις τους γινόταν πάντα σε γνωστό κλαμπ της Μυκόνου. Οι δύο από τους τρεις Ελληνες που εμπλέκονται, είναι εθισμένοι με το στοίχημα.
Οι "Δικογραφίες" είχαν αποκαλύψει λίγο μετά τη δολοφονία Μακρή, το ενδεχόμενο, να δολοφονήθηκε, ενδεχομένως, επειδή είχε ανοίξει ανεκτέλεστο λογαριασμό με βαρώνους του στοιχήματος”!
Δείτε το video:https://www.tvopen.gr/watch/9423/hdikhstoopen302f092f2019

ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018


Αποκάλυψη: "Να ποιοί σκότωσαν το Γιάννη Μακρή"!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Οι "Δικογραφίες" αποκάλυψαν πριν απο λίγο στο "Μαζί σου", νέα συγκλονιστικά στοιχεία, για τη δολοφονία του ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, που επιβεβαιώνουν τις αρχικές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ μας πληροφορίες ότι, ο 46χρονος δολοφονήθηκε, ενδεχομένως, επειδή είχε ανοίξει ανεκτέλεστο λογαριασμό με βαρώνους του στοιχήματος”!
Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας δραστηριοποιήθηκε τα τελευταία δύο χρόνια κυρίως στο χώρο του παράνομου στοιχήματος, όχι τόσο στα ελληνικα... χωρικά ύδατα της στοιχηματικής απάτης, αλλά στα διεθνή, όπου σύμφων με την έρευνα, που έχει διενεργήσει η ελληνική Δικαιοσύνη το παιχνιδι αυτό, όπου διακινούνται καθημερινά πολλά εκατομύρια, το ελέγχουν τρία άτομα: Eνας Κινέζος, ένας Σιγκαπουριανός και ένας Βούλγαρος.
Σύμφωνα παντα με το ρεπορταζ μας και τα τρία αυτά πρόσωπα είχαν συχνές συναντήσεις με τον Γιάννη Μακρή, πού αλλού; Στη Μύκονο!
Η εμπλοκή του Γιαννη Μακρή με το στοίχημα ήταν ο λόγος της πολλή συχνής παρουσίας του τα τελευταία δύο χρόνια στο νησί των Ανέμων και όχι η δραστηριότητες του στο χώρο της φύλαξης και του προσωπικού σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις βιλλες κλπ.
Ο Γιάννης Μακρής είχε εμπλακεί στα πλοκάμια του παράνομου στοιχήματος ανθρωποι, που γνωρίζουν αυτή την πτυχή της ζωής του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, που επιβεβαιώνουν και τις αρχικες μας πληροφορίες, ο Γιαννης Μακρής τα τελευταία δύο χρόνια σύχναζε σε ένα μεγαλο κλαμπ στη Μύκονο.
Ενα κλαμπ, που άνθρωποι οι οποιοι το έχουν επισκεφτεί μιλανε για την πολυτελεια και το ιδιαίτερο στυλ του, αλλα και για μία ιδιαιτερότητα του.
Το μαγαζί έχει πριβε χώρους, μικρά δωμάτια, όπου εκεί γίνονται ιδιαίτερες συναντήσεις και μυστικά ραντεβού, όχι γι΄αυτό που φαντάζεται ο καθένας, δηλαδη... ροζ.
Εκεί γίνονταν τα ραντεβού των ανθρώπων, που εμπλέκονται στο παράνομο στοίχημα, όπου οι βαλίτσες με το μαύρο χρήμα έφταναν και τα δέκα εκατομύρια τη φορά.
Εκεί συναντιόταν ο Γιαννης Μακρής με ποδοσφαιρικούς παράγοντες της Σουπερ Λινγκ, ενω παρών στα ρανετβού αυτά ήταν και πολιτικός παράγοντας.
Η συχνή παρουσία του Γιάννη Μακρή εκεί, είχε τραβήξει την προσοχή ανθρώπων στη Μύκονο, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, καθώς ο ο ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας δεν είχε ποδοσφαιρικές γνώσεις, ουτε ήταν ιδιαίτερα ποδοσφαιρόφιλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα, εικάζεται ότι, άφησε ανοιχτό λογαριασμό με βαρώνους του στοιχήματος.
Ανθρωπος, που τον γνώριζε φέρεται να έχει μιλήσει, για εμπλοκή του Γιάννη Μακρή και στον άγριο χώρο του στοιχήματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “έπαιζε πολύ χοντρό παιχνίδι”.
Οι αστυνομικοί, που διερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τη δολοφονία του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, δεν αποκλείουν την περίπτωση, η εκτέλεση του να οφείλεται στο γεγονός ότι, δεν τηρήθηκε κάποια συμφωνία.
Οι πληροφορίες αυτές είναι σε γνώση των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και διερευνώνται απο ειδικό κλιμακιο, που έχει κατέβει στο νησί.