Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΚΡΙΣ ΣΠΥΡΟΥ: Εάν ο Τραμπ μάθαινε, ποιός συνόδευε τον Πομπέο, μπορεί και να είχαμε... βομβαρδισμό! (video)

Αποστομωτική απάντηση από τον πρώην γερουσιαστή και πρόεδρο του ελληνοαμερικανικού Πανεπιστημίου Κρις Σπύρου, στην τηλεοπτική "Δίκη στο Open", την περασμένη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.
Τη στιγμή, που προβλήθηκαν στιγμιότυπα της προηγούμενης "Δίκης στο Open", με την αποκάλυψη της εκπομπής ότι,
"υπαστυνόμος Α’, 49 ετών, συνομίλησε τηλεφωνικά με δύο από τους φερόμενους ως δράστες και πριν και μετά τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου και παρόλα αυτά ο συγκεκριμένος αστυνομικός ανέλαβε να συνοδεύσει και να φυλάξει (μαζί με πολλούς άλλους συναδέλφους του) τον Αμερικανό υπουργό εξωτερικών Μάικ Πομπέο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα, η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα ρώτησε:
Mπενέα: Κύριε Σπύρου, εάν είχε γίνει αυτό στην Αμερική, τι θα είχε γίνει τώρα;
Σπύρου: Στην Αμερική, δεν θα ήταν ποτέ στη συνοδεία του Πομπέο αυτός ο αστυνομικός. Επομένως δεν χρειάζεται να κάνουμε σχόλια, τι θα γινόταν, εάν αυτό συνέβαινε στην Αμερική. Επομένως η μόνη ερώτηση είναι, εάν το έχει μάθει ο Τράμπ.. Γιατί θα έχουμε βομβαρδισμό, με τις δικές του τις τρέλες! Επομένως δεν ξέρω ποιός παραχωρεί έμπιστους αστυνομικούς, στους πολιτικούς ή διπλωματικούς επισκέπτες, που έρχονται εδώ στην Ελλάδα. Αλλά είναι ένα φαινόμενο, που δεν δείχνει ότι, υπάρχει συννενόηση, μεταξύ αυτών, που διοικούν και αυτών, που παρέχουν την...
Θωμαίδης: Λέτε ότι, δεν θα γινόταν ποτέ στην Αμερική αυτό...
Μπενέα: Oχι μόνο. Λέει ευτυχώς που δεν το έχει μάθει ο Τραμπ..
Σπύρου: Οι αστυνομικοί, που είχαν μαζί τους και οι φύλακες του υπουργού εξωτερικών, δεν ξέρω πως το κόσκινο είχε τέτοιες τρύπες, που πέρασαν ότι ήταν μέσα στο κόσκινο, για να βγει αυτή η
απόφαση και να είναι ο υπουργός εξωτερικών και ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο την οποία ο ίδιος ο υπουργός εξωτερικών είναι σε κρίσιμη φάση στην Αμερική, με τη Βουλή και τη Γερουσία και τις καταθέσεις, που κάνουν οι άλλοι..
Δείτε την εκπομπή: https://www.tvopen.gr/watch/11004/hdikhstoopen212f102f2019