Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Μυστήριο ή δολοφονία του 64χρονου δικηγόρου, με μιά μαχαιριά στο κεφάλι


Με μιά μαχαιριά στο κεφάλι δολοφονήθηκε ο 64χρονος δικηγόρος Λουκάς Πιτσιλός στην εξοχική του κατοικία, στην Τροιζηνία, όπου διέμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια, όπως αποκάλυψαν αποκλειστικά οι "Δικογραφίες".https://dikografies.blogspot.com/2021/04/blog-post_26.html

Σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε πάλη στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού του, με τον δράστη ή τους δράστες, να τον αιφνιδίασαν.

Ο δικηγόρος διέμενε στον πρώτο όροφο, ενώ στο ισόγειο ζούσε η υπερήλικας μητέρα του, η οποία - άγνωστο ακόμη - εάν αντελήφθη κάτι.

Ο 64χρονος δεν πέθανε αμέσως μετά από τη μαχαιριά, που δέχτηκε στο κεφάλι, αλλά σύρθηκε στο μπαλκόνι, προφανώς στην προσπάθεια του, να ζητήσει βοήθεια.

Εκεί τον ανακάλυψε νεκρό, σε μιά λίμνη αίματος, φιλικό του πρόσωπο, που ειδοποιήθηκε από τον αδελφό του.

Μέχρι τότε, η δολοφονία του 64χρονο και όσα προηγήθηκαν δεν έγιναν αντιληπτά από κανέναν, επειδή η μονοκατοικία του θύματος βρίσκεται σε απομακρυσμένο σημείο, με πλούσια βλάστηση τριγύρω, ενώ το χώρο στο μπαλκόνι, όπου βρέθηκε νεκρός, κάλυπτε μιά μεγάλη τέντα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της νεκροψίας και νεκροτομής, που διενήργησε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, ο θάνατος του 64χρονου δικηγόρου επήλθε το Σάββατο το μεσημέρι προς απόγευμα.

Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι, το θύμα ενδεχομένως και να αιφνιδιάστηκε στον ύπνο του.

Το σπίτι ήταν αναστατωμένο, γεγονός που καταδεικνύει ότι, ο δράστης ή οι δράστες ή κάτι αναζητούσαν, ή είχαν κίνητρο τη ληστεία.

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών του τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Γ.Α.Δ.Α έχουν μπει οι υποθέσεις, με τις οποίες ασχολείτο ο δικηγόρος.