Πέμπτη 1 Απριλίου 2021

Crash test!


Το Σύνταγμα μας κατοχυρώνει το ακαταδίωκτο των βουλευτών, που από πολλούς εκλαμβάνεται, ακόμη και γι΄αυτούς, ως αδικαιολόγητο προνομιακό δικαίωμα, το οποίο συγκρούεται με τη θεμελιώδη αρχή του κράτους δικαίου, τη βασική συνταγματική αρχή της ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης σχεδιάζει, να νομοθετήσει το ακαταδίωκτο των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού!
Με ετσιθελισμό ψευτόμαγκα, ο κ. Αυγενάκης επιχειρεί, να εξισώσει  τα μέλη μιάς κρατικοδίαιτης επιτροπής, που διορίστηκαν από τον ίδιο, με τους αιρετούς εκπροσώπους του ελληνικού λαού, οι οποίοι  εκλέγονται από εκατομύρια ψηφοφόρους.
Στοχοθετεί δηλαδή, να προστατέψει τα μέλη της ΕΕΑ,  που εξευτέλισαν τη χώρα διεθνώς, καθύβρισαν τακτικούς δικαστές και έδειξαν μία ιταμή συμπεριφορά απέναντι στους φιλάθλους δύο ποδοσφαιρικών σωματείων.
Και δεν διστάζει, να καταπατήσει ακόμη και το Σύνταγμα ο υφυπουργός Αθλητισμού, το οποίο παραχωρεί ασυλία μόνον σε πολιτειακούς παράγοντες!
Και το κάνει αυτό ο κ. Αυγενάκης, επειδή γνωρίζει ότι, ο νόμος του - έκτρωμα, εαν ψηφιστεί, ακόμη και να  καταργηθεί το επόμενο λεπτό, θα δώσει "συγχωροχάρτι" στους "Αρκούδηδες" και τις "Μαρούπες", καθώς υπερισχύει πάντα ο ευνοικότερος νόμος.
Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης θα του το επιτρέψει?