Τρίτη 6 Απριλίου 2021

Δημητρίου - Αντωνίου: "Δεν θα είναι γλάστρα ο Ζαγοράκης"!


Θα είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης πρόεδρος - "γλάστρα" στην ΕΠΟ?

Αυτό το ερώτημα απασχόλησε τη χτεσινή "Δίκη στο Open", με προσκεκλημένους τον νεοεκλεγέντα αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Παναγιώτη Δημητρίου και τον επανεκλεγέντα  Α’ αντιπρόεδρο της ΕΠΟ,  Στέργιο Αντωνίου.

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Για να δούμε τώρα, εσείς είστε στενός φίλος του Ζαγοράκη, ο κ. Δημητρίου όμως τώρα τον γνώρισε.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Aύριο θα τον γνωρίσω κ. Θωμαϊδη.

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Καλά, σήμερα δεν τον γνωρίσατε?

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Οχι, όχι.

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Πότε:

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αύριο θα τον γνωρίσω, που θα πάω στην Ομοσπονδία.

ΜΠΕΝΕΑ: Κύριε Δημητρίου...

ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Ενα λεπτό κ. Μπενέα. Δεν τον έχετε γνωρίσει.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Οχι, όχι...



ΜΠΕΝΕΑ: Κύριε Δημητρίου συγχαρητήρια και σε σας. Καλή Δύναμη, εκεί που θα είσαστε τώρα..

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ευχαριστώ κ. Μπενέα. 

MΠΕΝΕΑ: Εγώ, επειδή τόση ώρα μιλάει ο κ. Θωμαίδης με τον κ. Αντωνίου για το Ζαγοράκη, για τον κ. Ζαγοράκη, ήθελα να ρωτήσω τον κ.Αντωνίου για το Ζαγοράκη, κάτι. Θα το πω έτσι όπως ακριβώς το είπανε και θα μου το επιτρέψετε. Είναι και φίλος σας ο κ. Ζαγοράκης. Θέλω κ. Αντωνίου, να αφήσετε απέξω, να αποκοπείτε από την ιδιότητα του φίλου και να μου απαντήσετε τελείως αντικειμενικά. Τον έχουν χαρακτηρίσει "Γλάστρα". Θα είναι Πρόεδρος, ή θα είναι Γλάστρα? Tι πιστεύετε?

ANTΩΝΙΟΥ: Nομίζω ότι, χαρακτηρίζουν τον κ. Ζαγοράκη "Γλάστρα" όλοι αυτοί, που δεν τον γνωρίζουν προφανώς. Και τον γνωρίζουν ως ποδοσφαιριστή. Ο κ. Ζαγοράκης ήτανε προσωπικότητα και σαν ποδοσφαιριστής. Και είναι προσωπικότητα ισχυρή και νομίζω ότι, θα πάρουν απαντήσεις αυτοί, που τον χαρακτηρίζουν έτσι...

ΜΠΕΝΕΑ: Σημαίνει ότι, έχει κομματικά βαρίδια. Αυτό σημαίνει το γλάστρα. Κομματικά βαρίδια. θα μπορέσει να κοντραριστείμε την Κυβέρνηση, σε πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο? Θα κοιτάξει το συμφέρον του ποδοσφαίρου?

ANTΩΝΙΟΥ: Πάνω σε αυτό, που ρωτάτε, πρέπει να πω ότι,  και Κυβέρνηση πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται λίγο διαφορετικά και να στηρίξει την προσπάθεια, γιατί από ό,τι ακούγεται, είχε και συμμετοχή, για αυτήν την επιλογή και να έχουμε ηρεμία στο ποδόσφαιρο. Αλλά, για να ηρεμήσει το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να αλλάξουνε ρότα πολλοί. Και οι παράγοντες των ομάδων, γιατί νομίζω ότι, οι συγκρούσεις προέρχονται από τη Super Leage...

Δείτε την εκπομπή:https://www.tvopen.gr/watch/66281/hdikhstoopen052f042f2021