Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Στον εισαγγελέα ο Φουρθιώτης

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας βρίσκεται αυτή την ώρα ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, μετά τη χτεσινή σύλληψη του απο το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της ΕΛΑΣ.

Η εισαγγελέας μελετάει τη δικογραφια, γιά να ασκησει εναντίον του ποινική δίωξη.

Μαζί του έχουν συλληφθεί και δύο ακόμη άτομα, που φέρονται να εμπλέκονται στους πυροβολισμούς στο σπίτι του και στο επεισόδιο με αστυνομικούς της ομαδας ΔΙΑΣ, στην Εκάλη, οπου αντηλλάγησαν πυροβολισμοί.

Από την έρευνα των αστυνομικών, παρουσια εισαγγελέα, στο σπίτι του τηλεπαρουσιαστή στον Διόνυσο αλλά και στο κανάλι που εργάζεται στα Μελίσσια και, κατά τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι τώρα, έχουν κατασχεθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλα στοιχεία, έχει προκύψει σχέση του φουρθιώτη με τα δύο άτομα, που φέρονται να πυροβολησαν με Καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του.

Ολα ξεκίνησαν όταν οι Αρχές ταυτοποίησαν ότι οι κάλυκες από το καλάσνικοφ του αγνώστου που πυροβόλησε έξω από το σπίτι του παρουσιαστή προέρχονται από το ίδιο όπλο που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την ένοπλη συμπλοκή και καταδίωξη επιβατών μοτοσυκλέτας από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία, τα ξημερώματα της 16ης Απριλίου.

Στη συνέχεια υπήρξε η καταγγελία του δημοσιογράφου Κωστα Βαξεβάνη περί συμβολαιου θανατου εναντιον του. με εμπλοκή Φουρθιωτη.