Κυριακή 11 Απριλίου 2021

Ελληνες οι εκτελεστές Καραϊβάζ?



Το ενδεχόμενο, να ήταν έλληνες οι εκτελεστές του Γιώργου Καραϊβάζ, εξετάζουν οι αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής, που έχουν αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας του δημοσιογράφου.

Η μεθοδολογία, ο τρόπος και οι κινήσεις των δραστών, όπως καταγράφηκαν στο βίντεο, που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, δεν παραπέμπει σε ξένους εκτελεστές.

Το βίντεο βρίσκεται στα εργαστήρια της Ασφαλείας, όπου γίνεται επεξεργασία με σύγχρονες μεθόδους, προκειμένου, να εξαχθούν επιπλέον στοιχεία για τον εντοπισμό των εκτελεστών.

Όλα δείχνουν ότι, οι δράστες παρακολουθούσαν για ημέρες τις κινήσεις του δημοσιογράφου, γνώριζαν πότε έφευγε και πότε επέστρεφε στο σπίτι του και του έστησαν καρτέρι θανάτου.

Στο «μικροσκόπιο» έχουν μπει επίσης, οι υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε ο Γιώργος Καραιβάζ, προκειμένου να φανεί αν είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα.

Η αστυνομία αναζητά δύο μηχανές σκούτερ, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες. Μέχρι στιγμής το όχημα των εκτελεστών δεν έχει βρεθεί, ούτε έχει δηλωθεί κάποια κλοπή που να ταιριάζει με τα στοιχεία του.