Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021

Οχι άλλο κάρβουνο


 Οι "Δικογραφίες δεν λογοκρίνουν, αλλά και δεν υιοθετούν τις απόψεις, που δημοσιεύουν.

 Γράφει ο γνωστός καρδιολόγος, Πάνος Σταματόπουλος


ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Και όμως έγινε. Όλοι οι καλοί ηθοποιοί στις θέσεις τους. Όλοι;

Ευτυχώς λείπουν μερικοί και οι λόγοι είναι δύο. Κάποιοι που κατάλαβαν ότι, δεν έχουν καμμία τύχη, όταν τους πληροφόρησαν οι πιστοί ψηφοφόροι τους, που τώρα απουσιάζουν επιδεικτικά φωνάζοντάς τους, ΟΧΙ ΑΛΛΟ.

Υπάρχουν και κάποιοι που είναι ακόμα αποδεκτοί αλλά οι ίδιοι ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ οι ψηφοφόροι τους να νομίζουν ότι, τους ελέγχουν για την ψήφο τους. Απέχουν, επειδή δεν καταλαβαίνουν, τι  δεν καταλαβαίνουν αυτοί που επιμένουν να πιστεύουν ότι, η μάζα μπορεί να κυβερνά αντί των πολιτικών.

Ισοπέδωση. Ο κάθε πικραμένος με υπερτροφικό εγώ έχει γνώμη και κάνει τα πάντα ώστε να την επιβάλει γιατί το υπερτροφικό του εγώ είναι όπλο νομίζουν δυνατό. Αντί λοιπόν να κυβερνούν οι αξιόλογοι και να καθοδηγούν τον λαό, κυβερνά ο λαός με ανύπαρκτες προσωπικότητες που ταιριάζουν και έτσι κατάντησαν την χώρα στην σημερινή κατάσταση της χώρας. Αποτυπώνεται δε στα δελτία ειδήσεων καθημερινά και έγινε συνήθεια.

Οι σώφρονες παραμέρισαν, γιατί δεν δέχονται να τους επιβάλλονται οι υποδεέστεροι. Ιδού λοιπόν η προσφορά, στην πατρίδα, των πολιτικών, φυσικά όχι όλων,  που βασικό στόχο έχουν την επανεκλογή. 

Να σημειώσω δε ότι, η Ελλάδα είναι κράτος με πρωθυπουργούς από 3-4 οικογένειες και τα επίθετα γνωστά. Όλοι τα ξέρουμε ενώ κάνουμε τους αδιάφορους στο πώς; Απλά μακριά απ’ τον καθρέπτη. Γνήσια έκφραση λαού συνειδητοποιημένου.

Παραποιήσεις εννοιών και όλοι στις κάλτσες για ΕΚΛΟΓΗ με ΕΝΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ. Οι ποιοτικοί του χώρου μουγγοί περιμένουν, άραγε τι;

Οσονούπω διάλυση.

Ο άλλος μεγάλος πολιτικός χώρος είναι κυβέρνηση χωρίς αντιπροσώπευση καθολική, αλλά προσχημάτων ενώ την νίκη την έδωσαν όλοι.

Επιλογές εξωκοινοβουλευτικών η μόνη ελπίδα να προσαρμοστεί η χώρα στις απαιτήσεις των καιρών και όχι σε αριθμητική υπεροχή αλλά σε γνώσεις, λογική, αξιοκρατία και όχι ρίζες.

Η πληθώρα πολιτικών σχηματισμών, σαν ΛΑΪΚΗ της γειτονιάς μεξεπερασμένα ποιοτικά, υλικά δεν έχει τύχη γιατί στόχος είναι μόνο το ΠΟΣΤΟ.

Στον στίβο της πολιτικής φαίνεται να καθιερώνεται ότι, ισχύει στον αθλητισμό και ιδιαίτερα στους δρόμους αντοχής (και όχι στους πέντε). Την κούρσα δεν κερδίζει ποτέ ο ΛΑΟΣ. Σ’ αυτήν την κούρσα ποιος ήταν ο λαγός; Οι μυημένοι ξέρουν. Εσείς;