Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021

Γιατί παραδόθηκε ο Στάθης


Σε εξέλιξη βρίσκεται η ποινική διαδικασία σε βάρος του πρώην τηλε - Αρβύλα Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος παραδόθηκε αυτοβούλως, στην Αστυνομία.
 
Σε βάρος του παρουσιαστή είχε υποβληθεί μήνυση από 23χρονη, η οποία τον κατηγορεί για δημοσιοποίηση σε ιστοτόπους πορνογραφικού περιεχομένου, βίντεο με προσωπικές τους στιγμές,  εν αγνοία της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρουσιαστής επέλεξε να παραδοθεί, επειδή το εις βάρος του αδίκημα είναι πλημμέλημα και μετά την προσαγωγή του στον εισαγγελέα, το πιθανότερο είναι ότι, θα προσαχθεί στο Αυτόφωρο, όπου θα λάβει προθεσμία, για να προετοιμάσει την απολογία και θα αφεθεί ελεύθερος.
Ο γνωστός παρουσιαστής ξεκίνησε από το σπίτι του λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ενώς παραδόθηκε συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του.
Όπως γνωστοποίησε νωρίτερα ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας - ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο γυναίκες, που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία- η κοπέλα είχε καταθέσει χτες μήνυση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης και βάσει αυτής, κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο παρουσιαστής ανάρτησε εν αγνοία της δύο βίντεο με ερωτικής τους συνεύρεση, σε ιστοτόπους πορνογραφικού περιεχομένου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα έδωσε στις αρχές και τα λινκ με τα βίντεο.