Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Η Δικαιοσύνη δείχνει τα... νύχια της στο Στάθη Παναγιωτόπουλο


Τα... νύχια της δείχνει η Δικαιοσύνη στον πρώην συμπαρουσιαστή των "Ράδιο - Αρβύλα" Στάθη Παναγιωτόπουλο,
καθώς δεν αποκλείεται, όχι μόνο να διευρυνθεί ποινικά η διερεύνηση της υπόθεσης του, αλλά να ζητηθεί και το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών, προκειμένου να ελεγχθεί, εάν εισέπραξε χρήματα από την προβολή και άλλων βίντεο, που ανέβαζε στο λογαριασμό του και εάν υπήρχε συναίνεση της άλλης πλευράς.
Παράλληλα, με τη συμβολή του ηλεκτρονικού εγκλήματος, ενδέχεται να ελεγχθούν και άλλες προβολές στον ιστότοπο του παρουσιαστή, για την περίπτωση εμπλοκής ανηλίκων!
Μέχρι στιγμής, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να δικαστεί, τον ερχόμενο Φεβρουάριο, στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος, για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτο της πρώην συντρόφου του.
Το αδίκημα, που αντιμετωπίζει υπάγεται στο νόμο περί παραβίασης προσωπικών δεδομένων, στον οποίο προβλέπεται ότι, όποιος επεξεργάζεται, μεταδίδει, ανακοινώνει ή καθιστά προσιτά προσωπικά δεδομένα σε μη δικαιούμενα πρόσωπα ή επιτρέπει σε αυτά να λάβουν γνώση αυτών κλπ. τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι 5 χρόνια και χρηματική ποινή και αν πρόκειται για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, όπως η ερωτική και σεξουαλική ζωή κάποιου, με φυλάκιση από 1 ως 5 χρόνια και χρηματική ποινή.