Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι αλλάζει στα γήπεδα λόγω πανδημίας και επεισοδίων (VIDEO)


Μ
ε τη γνωστή της τακτική... του στρουθοκαμηλισμού, η Κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέα μέτρα, για την διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα.



Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεοπτικής «Δίκης στο Open» είναι δεδομένο, πως η έξαρση της πανδημίας θα οδηγήσει σε νέα μέτρα στα γήπεδα, τα οποία θα είναι πιο αυστηρά, με στόχο τον περιορισμό των κρουσμάτων και θα γνωστοποιηθούν τις επόμενες μέρες.




Συγκεκριμένα, τα μέτρα που εξετάζονται είναι πρώτον η μείωση του ποσοστού πληρότητας στα γήπεδα, ο ενδελεχής έλεγχος των πιστοποιητικών εμβολιασμού, που όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση της σύλληψης των οπαδών του ΠΑΟΚ, που εισέβαλαν στην Τούμπα ήταν πλημμελής, αλλά και, αυτό που ίσως προκαλέσει και αντιδράσεις, είναι η επίδειξη ράπιντ τεστ στην είσοδο από τους φιλάθλους.



Μάλιστα, ο αθλητίατρος με εξειδίκευση στην ανοσολογία Σταύρος Χάντζος, προέβλεψε ότι, αντί για ράπιντ μπορεί να αποφασιστεί και μοριακό τεστ.





ΘΩΜΑΙΔΗΣ: To κρίσιμο γιά μας είναι να δούμε, πως θα προχωρήσει το πρωτάθλημα κ. Μπενέα και γενικά πως θα προχωρήσει ο αθλητισμός γενικά στην Ελλάδα.



ΜΠΕΝΕΑ: Με βλέπετε και γελάω, γιατί μέχρι τώρα η Κυβέρνηση δεν έχει καταφέρει, ούτε να περιορίσει, ούτε να διαχειριστεί την πανδημία. Εχουμε τα περισσότερα κρούσματα από όλη την Ευρώπη, σε σύγκριση πάντα με τον πληθυσμό μας. Πως θα το κάνει αυτό στα γήπεδα, όταν δεν μπορεί να ελέγξουν στις εισόδους των γηπέδων, εάν έχουν εισιτήρια οι οπαδοί και ο κόσμος, που μπαίνει μέσα...


Πως θα ελέγξουν, εάν έχουν πιστοποιητικά εμβολιασμού, αρνητικά διαγνωστικά ράπιντ τεστ..
ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Προφανώς μιλάτε για τους οργανωμένους..
ΜΠΕΝΕΑ: Mιλάω για όλους κ. Θωμαίδη. Πρόσφατα δεν είχαμε συλλήψεις οπαδών σε γήπεδο και από τους τέσσερεις, οι τρεις δεν ήταν είχαν πιστοποιητικό εμβολιασμού? Πως μπήκαν αυτοί?



Δεν ήταν οργανωμένοι. Πως θα γίνει αυτός ο έλεγχος? Δηλαδή η αστυνομία θα αναλάβει, να ελέγχει και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού των φιλάθλων?



ΘΩΜΑΙΔΗΣ: Προς τα ΄κει κατευθύνεται...
ΜΠΕΝΕΑ: Ναι αλλά πως θα το κάνει? Μακάρι, αλλά πως?



Μετά προκύπτει ένα άλλο ζήτημα στα γήπεδα. Ο ένας κάθεται πάνω στον άλλον. Φιλιούνται, αγκαλιάζονται, γίνεται χαμός... Εδώ κ. Θωμαίδη περνάνε όπλα στο γήπεδο και τα περνάνε και δεν τους σταματάει κανείς...

Δείτε την εκπομπή: