Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Στις 17 Ιανουαρίου 2023 νέα δίκη για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας


Τα δικαστήρια θα επιλύσουν, για μία ακόμη φορά στις 17 Ιανουαρίου 2023, το θέμα της επικοινωνίας των γονέων του Μπάμπη Αναγωστόπουλου, με την κόρη του Λυδία.

Σήμερα επρόκειτο να εκδικαστεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση της οικογένειας της Καρολάιν, που διεκδικούν μεταρρύθμιση της επικοινωνίας της μικρής Λυδίας με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.



Συγκεκριμένα, μετά τη μετακόμιση και εγκατάσταση της μητέρας της Καρολάιν, μαζί με τη μικρή Λυδία, στις Φιλιππίνες , η οικογένεια της δολοφονημένης κοπέλας ζήτησε από τη Δικαιοσύνη η επικοινωνία με την οικογένεια του Μπάμπη να γίνεται διαδικτυακά, μέσω skype.

Στον αντίποδα, οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, υπέβαλαν στις 15 Νοεμβρίου άλλη αίτηση, με την οποία διεκδικούν τη γονική μέριμνα με το παιδί, το οποίο δεν μπορούν πιά να βλέπουν.

Το δικαστήριο ανέβαλλε την εκδίκαση της αίτησης της οικογένειας της Καρολάιν, για τις 17 Ιανουαρίου 2023, για να συνεκδικαστούν λόγω συναφείας οι δύο υποθέσεις.

Άνθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας της Καρολάιν αναφέρουν ότι το παιδί «είναι καλύτερα στο εξωτερικό και ότι, η μητέρα της Καρολάιν Σούζαν έκανε θυσία να αφήσει τον άντρα της πίσω. Οι ψυχολόγοι συνέστησαν να φύγουν και το άκουσαν. Τώρα θεωρούν οι γονείς του Μπάμπη ότι πρέπει να πάρουν την γονική μέριμνα του παιδιού. Το δικαστήριο θα κρίνει εάν η μικρή Λυδία θα πρέπει να μεγαλώσει και να διαπαιδαγωγηθεί στο ίδιο περιβάλλον που μεγάλωσε και ο δολοφόνος της μητέρας της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ή θα διαπαιδαγωγηθεί και θα μεγαλώσει στο περιβάλλον που μεγάλωσε και η ίδια η αδικοχαμένη Καρολάιν μαζί με την οικογένειά της και ξαδερφάκια της».