Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Η κατάθεση του γιατρού, που "έκαψε" τον ποινικολόγο. Δικηγόρος και η κακοποιημένη σύζυγος!


Κόλαφος ήταν η κατάθεση του γιατρού Ιδιωτικού Νοσοκομείου, για τα χτυπήματα, που είχε δεχτεί, κυρίως, στο κεφάλι της, η σύζυγος πασίγνωστου ποινικολόγου, που συνελήφθη και διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, για ενδοοικογενειακή βία.

Αυτός ήταν ο λόγος, που συνελήφθη τα ξημερώματα ο δικηγόρος, ενώ είχε μεταφέρει ο ίδιος τη σύζυγο του βαριά τραυματισμένη και αιμόφυρτη σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο νοσοκομείο.

Η τραυματισμένη γυναίκα, που είναι επίσης δικηγόρος και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, ανέφερε στους γιατρούς ότι, τα τραύματα στο κεφάλι της προήλθαν από πτώση σε σκάλα.

Ο γιατρός όμως, που την εξέτασε διέγνωσε ότι, τα χτυπήματα ήταν από ανθρώπινο χέρι. Δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο γιατρός στην κατάθεση, που έδωσε στους αστυνομικούς αναφέρει ότι, η γυναίκα χτυπήθηκε από τα χέρια του συζύγου της ή εάν χτυπήθηκε και με κάποιο αντικείμενο.

Η εικόνα, που έδωσε στην κατάθεση του ο γιατρός του νοσοκομείου, που εξέτασε την τραυματισμένη σύζυγο του δικηγόρου, δεν επέτρεψαν στην εισαγγελέα να τον αφήσει ελεύθερο, όπως - σύμφωνα με πληροφορίες - ζητούσε ο ίδιος όταν οδηγήθηκε ενώπιον του.

Ο κατηγορούμενος δικηγόρος, που αντιμετωπίζει αδίκημα για ενδοοικογενειακή βία σε βαθμό κακουργήματος, υποστήριξε ότι, η σύζυγος του τραυματίστηκε από πτώση.

Το ίδιο ισχυρίστηκε και η ίδια στην δική της κατάθεση.

Ωστόσο η εισαγγελέας ενδοοικογενειακής βίας, σύμφωνα με πληροφορίες, έλαβε υπόψη της τα όσα αναφέρει στην κατάθεση του ο γιατρός, ο οποίος μιλάει για βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις από ξυλοδαρμό!

Ο δικηγόρος έχει οδηγηθεί στην 18η ανακρίτρια και προς το παρόν παραμένει κρατούμενος.