Σάββατο 1 Ιουνίου 2024

Ντογιάκος υποψήφιος, γιά Πρόεδρος στην ΕΠΟ?



Το όνομα του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάηου Ισίδωρου Ντογιάκου, ακουγόταν μέχρι πρότινος, σε δικαστικούς κύκλους, γιά την Προεδρία της Δημοκρατίας, άμα τη αποχωρήσει της νυν Προέδρου Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Το σενάριο αυτό ωστόσο, δεν "περπάτησε", ενώ μιά νέα προοπτική διαφαίνεται στον ορίζοντα για τον επίτιμο Εισαγγελέα ΑΠ, ο οποίος την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει, εάν θα είναι υποψήφιος γιά την Προεδρία της ΕΠΟ, όπως αναφέρει το blog της "Δίκης".

Μάλιστα, ο πρώην ΕισΑΠ συναντήθηκε με το μεγαλομέτοχο του Παναθηναικού Γιάννη Αλαφούζο, όπου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες Spor fm.gr, βασικό θέμα συζήτησης τους, ήταν η πιθανή υποψηφιότητα του Ισίδωρου Ντογιάκου, για την προεδρία της ΕΠΟ στις εκλογές της 22ας Ιουλίου!

Σύμφωνα με το Spor fm.gr, o κ. Ντογιάκος, πασίγνωστος εισαγγελικός λειτουργός με μακρά πορεία, είναι ένα όνομα που είχε ακουστεί τις τελευταίες ημέρες ως πιθανό να βρεθεί απέναντι στον Μάκη Γκαγκάτση στις εκλογές της Ομοσπονδίας και απ’ ότι φαίνεται, ο Γιάννης Αλαφούζος αναλαμβάνει και ο ίδιος πρωτοβουλία, προς αυτή την κατεύθυνση.