Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Ποιοί είναι οι συνεργοί του Σερβοκροάτη με τα 136 κιλά κοκαίνης;



Στοιχεία, που θα οδηγήσουν στα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος, που εισήγαγε τεράστιες ποσότητες κοκαίνης από τη Λατινική Αμερική, αναζητεί ο ανακριτής, στον οποίον αναμένεται να απολογηθεί σήμερα ο 33χρονος Σερβοκροάτης, που συνελήφθη χτες σε πολυτελή κατοικία στη Βάρκιζα, όπου διέμενε.


Οι έρευνες των διωκτικών Αρχών και της Δικαιοσύνης έχουν επικεντρωθεί στην αναζήτηση 35χρονου, ο οποίος φέρεται ως ένας εκ των συνεργών του και μέλος του κυκλώματος, που έφερνε μεγάλες ποσότητες κοκαίνης από χώρες της Λατινικής Αμερικής, για να εφοδιάσει την ελληνική, αλλά και την ευρωπαική αγορά ναρκωτικών.
Μέχρι τώρα έχουν βρεθεί 136 κιλά κοκαίνης, που κρύβονταν  στην υπερπολυτελές διαμέρισμα  στη Βάρκιζα, ενώ από τις ποσότητες κοκαίνης που κατασχέθηκαν, καθώς και από τις ποσότητες, που υπολογίζεται ότι, είχε διακινήσει η σπείρα εκτιμάται ότι, τα κέρδη του κυκλώματος ξεπερνάνε τα 15.000.000 ευρω.
Στο διαμέρισμα, που διέμενε ο Σερβοκροάτης, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως χώρο αποθήκευσης - φύλαξης των ναρκωτικών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 124 συσκευασίες κοκαίνης, οι οποίες έφεραν διάφορα λογότυπα ποιοτήτων κοκαίνης, ως διακριτικό γνώρισμα – κατι σαν... brand name – της συμμορίας της Λατινικής Αμερικής, από την οποία προέρχονταν.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-         136 κιλα και 75 γραμμάρια κοκαίνη.
-         Χρηματικό ποσόν 12.830 ευρω και 3 δολάρια ΗΠΑ
-         ΙΧΕ αυτοκίνητο και ποδήλατο
-         Τεσσερεις συσκευές κινητής τηλεφωνίας
-         Δύο θερμοσυγκολητές και
-         Πλήθος νάυλον συσκευασιών για τη συσκευασία των ναρκωτικών.

-