Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Ως ύποπτος για τέσσερα κακουργήματα ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ανωμοτί εξηγήσεις, με την ιδιότητα του υπόπτου, για τέσσερα κακουργήματα, κλήθηκε να δώσει στην εισαγγελέα  Πειραιά Ειρήνη Τζίβα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας για την υπόθεση του πλοίου ΝΟΟΡ1.



Ο κ. Μαρινάκης έχει κληθεί να εμφανιστεί αύριο 21 Δεκεμβρίου, στις 10 το πρωί, στην προισταμένη της Εισαγγελίας Πειραιά Ειρήνη Τζιβα, η οποία διενεργεί την παράλληλη έρευνα για το πλοίο ΝΟΟΡ1, που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης.
Τα αδικήματα, που ερευνώνται και για τα οποία εχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις ο κ. Μαρινάκης ειναι: Εγκλημαγικη οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων απο εγκληματικές δραστηριότητες (ξέπλυμα), λαθρεμπόριο καυσίμων και πλαστα εικονικά τιμολόγια.
Η εισαγγελέας Ειρήνη Τζιβα, η οποία διενεργεί την δικαστική έρευνα, έχει καλέσει παράλληλα σε  ανωμοτί εξηγήσεις, με την ιδιότητα των υπόπτων και τους στενούς συνεργάτες του κ. Μαρινάκη κ.κ. Συντιχάκη, Τσακίρη και Μπαϊρακτάρη, για την Παρασκευή 22 Δεκεβριου.
Το πιθανότερο ειναι ότι, τόσο ο Βαγγελλης Μαρινάκης, όσο και οι τρεις συνεργάτες της, θα ζητήσουν προθεσμία απο την εισαγγελέα, για μετα τις γιορτές, προκειμένου να μελετήσουν τη δικογραφία, η οποία ειναι ογκωδέστατη.