Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Μετά τις γιορτές οι εξηγήσεις Μαρινάκη στην εισαγγελέα Πειραιά



Προθεσμία, για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος, για τη τέλεση τεσσάρων κακουργημάτων πήρε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είχε κληθεί σήμερα από την Εισαγγελέα Πειραι’α Ειρήνη Τζίβα, στο πλαίσιο της παράλληλης έρευνας, που διεξάγεται για την υπόθεση του πλοίου NOOR 1, που μετέφερε 2,1 τόνους ηρωίνης.
Ο κ. Μαρινάκης δεν εμφανίστηκε στην εισαγγελέα Πειραιά, αλλά εκπροσωπήθηκε από το συνήγορο του Βασίλη Δημακόπουλο.
Ο δικηγόρος του εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε για λογαριασμό του εντολέα του να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας καθώς και να του δοθεί προθεσμία  προκειμένου να προετοιμάσει τις εξηγήσεις του (ανωμοτί κατάθεση)
Το αίτημα έγινε δεκτό και έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα υποβάλει τις εξηγήσεις του μετά τις γιορτές, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω του συνηγόρου του.
Ανάλογα αναμένεται να πράξουν και τρεις συνεργάτες του, Νίκος Συντυχάκης, ανώτερο στέλεχος της εταιρείας «Capital», Βαγγέλης Μπαϊρακτάρης δικηγόρος και Ηλίας Τσακίρης ναυτασφαλιστής.

Και οι τρεις έχουν κληθεί από την κ. Τζίβα για τις 28 Δεκεμβρίου, ως ύποπτοι διάπραξης αδικημάτων, που διερευνώνται παράλληλα με την  υπόθεση της μεταφοράς 2,1τόνων ηρωίνης του NOOR 1.