Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Για κακούργημα η 30χρονη μητέρα του βρέφους, που κάηκε ζωντανό στη Βάρκιζα


Για το κακούργημα της έκθεσης από την οποία επήλθε θάνατος κατηγορείται η 30χρονη μητέρα,  που θεωρείται υπεύθυνη για το θάνατο του 1,5 ετών βρέφους της, το οποίο κάηκε ζωντανό στο διαμέρισμα της στη Βάρκιζα.
Η γυναίκα, που όπως ομολόγησε στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, είχε αφήσει μόνο του το κοριτσάκι της, καθώς απουσίαζε όλη την ημέρα από το σπίτι, κρατείται και  θα απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή.
Αντίθετα, ελεύθερος αφέθηκε ο ταξιτζής πρώην σύντροφος της, με τον οποίον είχε αποκτήσει το πρώτο από τα τρία της παιδιά.
Ο εισαγγελέας έκρινε ότι, ο πρώην σύντρόφος της κατηγορούμενης μητέρας δεν είχε καμία ευθύνη, γιά  την τραγωδία.
Σύμφωνα με πληροφορίες την ποινική εμπλοκή του στην υπόθεση και τη σύλληψη του ταξιτζή φέρεται να προκάλεσε η 30χρονη, η οποία είπε στους πυροσβέστες, που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά στο διαμέρισμά της ότι, όσο εκείνη απουσίαζε απο το σπίτι της, είχε αναθέσει τη φύλαξη του μωρού στον πρώην σύντροφό της και πατέρα του πρώτου της παιδιού.
Καταθέτοντας ωστόσο ο ταξιτζής στο ανακριτικό  τμήμα της Πυροσβεστικής, όπου οδηγήθηκε, αρνήθηκε ότι,  είχε συμφωνήσει μαζί της, να προσέχει το βρέφος και τρίτο της παιδί.
Αποτέλεσμα ήταν να αφεθεί ελεύθέρος,  χωρίς να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη.
Στο μεταξύ ένας ακόμη άνδρας εξετάστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, με τον οποίον η κατηγορούμενο είχε συνάψει σχέσεις πρόσφατα, μέσα από site γνωριμιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας αυτός διαμένει στην επαρχία και βρισκόταν στην Αθήνα λόγω της γνωριμίας του με την 30χρονη μέσω του site γνωριμιών.
Στην κατάθεση του αρνήθηκε ότι, γνώριζε πως η γυναίκα είχε αφήσει το βρέφος της μόνο του.