Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Γιά πόσο ακόμη θα συνεχιστεί ο κύκλος αίματος στις ελληνικές φυλακές κ. υπουργέ Δικαιοσύνης;

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Νέο αιματηρό επεισόδιο βίας στις φυλακές Κορυδαλλού σήμερα, με θύμα έλληνα κρατούμενο, που χτυπήθηκε άγρια από οκτώ Αλβανούς, επειδή έστελνε ερωτικά μηνύματα στην αδελφή ενός από αυτούς!
Δεν έχει τέλος ο κύκλος βίας στις φυλακές, καθώς σήμερα ο Κορυδαλλός βάφτηκε πάλι με αίμα, αυτή τη φορά έλληνα κρατούμενου της A πτέρυγας, τον οποίον χτύπησαν Αλβανοί από την Δ πτέρυγα.
Σύμφωνα με όσα είπαν στις "Δικογραφίες" κρατούμενοι του Κορυδαλλού, ο νεαρός έλληνας κρατούμενος, που δέχτηκε δολοφονική επίθεση από οκτώ Αλβανούς, είχε επικοινωνία με ερωτικά μηνύματα με την αδελφή ενός από τους Αλβανούς, που τον χτύπησαν.
Μπροστά στα μάτια των σωφρονιστικών, που προφανώς τα είχαν... κλειστά, οι Αλβανοί κατάφεραν να περάσουν στην Α πτέρυγα, που κρατούνται μόνον έλληνες και την "έπεσαν" στον συγκρατούμενο τους, θεωρώντας, προφανώς ότι, πρόσβαλε την αδελφή του Αλβανού.
Κάποιοι από τους οκτώ μπήκαν μπροστά στις κάμερες, για να μην καταγραφεί το επεισόδιο και οι υπόλοιποι τον χτύπησαν ανελέητα.
Είναι άγνωστο προς το παρόν εάν ο κρατούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ποιά είναι η κατάσταση της υγείας του.
Αυτό όμως, που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός πως, σημειώνεται νέο περιστατικό βίας στον Κορυδαλλό, όταν ακόμη είναι νωπό το αίμα του Αλβανού Μπάκο, που δολοφονήθηκε άγρια με μαχαίρι από ομοεθνή και συγκατηγορούμενο του στην υπόθεση δολοφονίας του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.