Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Η... κατάρα του αγριογούρουνου οδήγησε τις Αρχές στους δολοφόνους του επιχειρηματία! (Βίντεο)


Ενα... αγριογούρουνο φέρεται ότι, οδήγησε τις αστυνομικές Αρχές στην  εξιχνίαση της δολοφονίας του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, στο σπίτι του, στην Κηφησιά.
Μάλιστα η εξάρθρωσης της συμμορίας τους φέρεται ότι, πήρε την ονομασία του sus scrofa, που στα λατινικά σημαίνει αγριόχοιρος!
 Η επιχείρηση εξάρθρωσης της συμμορίας ονομάστηκε από τους αστυνομικούς  «sus scrofa» - η λατινική ονομασία του αγριογούρουνου - επειδή σε όχημα, που χρησιμοποιούσαν οι ληστές είχε βρεθεί αίμα, το οποίο αρχικά θεωρήθηκε ανθρώπινο, αλλά στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε αγριογούρουνο.
Την ίδια περίοδο, οι αστυνομικοί φέρονται ότι, είχαν ανακαλύψει  στα social media  φωτογραφία ενός αλβανού, ο οποίος υποστήριζε ότι, είχε σκοτώσει αγριογούρουνο και από εκεί κατάφεραν να βρούν την άκρη του νήματος.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του επιχειρηματία Σταματιάδη, εβδομάδες πριν το άγριο έγκλημα είχαν πάει για κυνήγι στην Αρκαδία. Εκεί, πυροβόλησαν με εννιάρι πιστόλι ένα αγριογούρουνο. Το ταξίδι είχε γίνει με κλεμμένο αυτοκίνητο το οποίο στη συνέχεια παράτησαν. Εκεί βρέθηκαν δύο κάλυκες από το εννιάρι πιστόλι και αίμα, το οποίο όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια ήταν από αγριογούρουνο. 
Το... κυνήγι των δολοφόνων του Αλέξανδρου Σταματιάδη ξεκίνησε μέσω Facebook. Η αστυνομία εντόπισε φωτό από το κυνήγι του αγριογούρουνου  και άρχισε να εξετάζει πρόσωπα, που τις είχαν αναρτήσει, προσπαθώντας να φτιάξει μια λίστα υπόπτων. 
Αφού εξετάστηκαν πάνω από 100 άτομα, εντοπίστηκαν τα στοιχεία που οδήγησαν στην  ταυτοποίηση των τριών εκ των τεσσάρων δολοφόνων.