Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Αποκαλύψεις - φωτιά για τη Μαφία του Κορυδαλλού σε λίγο στο "Μαζι σου" από τη Μαίρη Μπενέα

Δείτε σε λίγο στην εκπομπή "Μαζί σου" στον Σκάι, μια σημαντική αποκάλυψη της Μαίρης Μπενέα, για 
τεράστια υπόθεση δολοφονίας, που διερευνάται εάν συνδέεται με την υπόθεση της Μαφίας των φυλακών!
Για την εγκληματική του Κορυδαλλού συγκαλείται σήμερα η Ολομέλεια Εφετών Αθήνας, προκειμένου να αποφασίσει, εάν θα ανατεθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή, αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας η έρευνα, που λόγω των ακραίων περιστατικών βίας, τα οποία εκδηλώθηκαν τους τελευταίους μήνες στις φυλακές, θεωρήθηκε εξαιρετικής σπουδαιότητας.
Τη σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών είχε ζητήσει η εισαγγελέας ΑΠ Ξένη Δημητρίου, λόγω των ευρημάτων της υπόθεσης, που έδειχναν διασύνδεση και με τρομοκρατικές δράσεις.
 Εαν η δικογραφία γιά τη Μαφία των φυλακών ανατεθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή, που στην περίπτωση των υποθέσεων τρομοκρατίας είναι ο κ. Νικόπουλος, τοτε αναμένεται να ερευνήσει το σύνολο των υποθέσεων στις οποίες φαίνεται να εμπλέκονται τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και συγκεκριμένα:
  • Την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου,
  • Τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου,
  • Τη δολοφονία του Αλβανού κρατούμενου- κατηγορούμενου στην ανθρωποκτονία Ζαφειρόπουλου που έγινε μέσα στις φυλακές,
  • Τον ύποπτο θάνατο Αλβανού κρατούμενου που βρέθηκε νεκρός επίσης μέσα στις φυλακές (ερευνάται η αιτία θανάτου λόγω δηλητηρίασης) καθώς και
  • Την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος θαμώνων στο Μικρολίμανο.
Στο ίδιο πακέτο ερευνών θα περιληφθεί και η υπόθεση εκβίασης σε βάρος του δικηγόρου Δημήτρη Τσοβόλα, ενώ δεν αποκλείεται να διερευνηθεί και ο ρόλος άλλων δικηγόρων οι οποίοι είχαν επικοινωνίες με τους εμπλεκόμενους στο κύκλωμα.